Υλικά - 2 αγγούρια
- 1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
- 1 κουταλάκι ταμπάσκο
- 1/2 κουταλάκι αλάτι
- 2 κουταλιές της σούπας ξίδι
Εκτέλεση - Καθαρίζουμε το αγγούρι και το κόβουμε σε πολύ λεπτές φέρες ή λουρίδες
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ρίχνουμε στο αγγούρι
- Τα αφήνουμε για 2-3 ώρες να δέσουν πριν τα σερβίρουμε
Το προτείνω μόνο στους λάτρες του ταμπάσκο Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 3196
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |