Αδύνατον το κρέας να μαλακώνει μέσα στην coca-cola. Μη σου πω ότι λιώνει κιόλας, εξαφανίζεται. Η coca-cola είναι τόσο διαβρωτική που ο μπαμπάς μου την χρησιμοποιούσε σε σκουριασμένες και κολλημένες βίδες για να ξεμπλοκάρουν.
Δεδομένου ότι η αρχική πρώτη ύλη της Coke είναι σιρόπι που χορηγούσαν οι γιατροί για διάρροια και που σήμερα δίνουν ακομα και οι παιδίατροι σε ανάλογες περιπτώσεις -αφού αφαιρεθεί το ανθρακικό - πιστεύω σοβαρά πως τη διάβρωση την κάνει το ανθρακικό. Πράγμα που σημαίνει και σόδα να βάλεις ή τονικ κ.λπ. θα κάνεις την ίδια καλή δουλειά στις βίδες.