Ψησταριά με υγραέριο την αποφεύγω
οπωσδήποτε αφήνει κατάλοιπα και καυσαέρια από την καύση ιδικά όταν η καύση είναι ατελής και μυρίζει το υγραέριο
και όλα αυτά πάνε στο κρέας
το καλύτερο είναι η παραδοσιακή ψησταριά με κάρβουνα, να ανάψουν καλά, να 'κάτσει' η φλόγα και μετά να ψήσουμε...
Εξάλλου, 1-2 φορές το μήνα είναι αρκετό να ψήνουμε στην ψησταριά, άρα αξίζει τον κόπο, γιατί με την ευκολία που προσφέρει η ψησταριά υγραερίου,
θα καταντήσει να τρώμε 2-3 φορές τη βδομάδα μπριζόλες , και αυτό δεν είναι σωστό
Προσωπική μου γνώμη
Υ.Γ. αυτή με τη λάβα δεν ξέρω πως δουλεύει, με ρεύμα ή με υγραέριο