GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 29, 2024, 15:50:49 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Αναζήτηση Συνταγής
| | |-+  anti-Fans του γιαουρτιου...
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: anti-Fans του γιαουρτιου...  (Αναγνώστηκε 7616 φορές)
« στις: Φεβρουάριος 23, 2008, 14:50:25 μμ »
crystal Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 34
Μέλος από: Φεβ, 2008

Προφίλ
Σε πολλες ζυμες πχ για φυλλο για τυροπιτακια/πιτες γενικα

ή σε μια συνταγη για Ραβανι υπαρχει γιαουρτι..

Ξερω οτι κανει το φαγητο πιο αφρατο και ελαφρυ..αλλα εγω που το σιχαινομαι και το τρωω μονο με μισο κιλο μελι..
υπαρχει εναλλακτικη;

Με τι μπορω να το αντικαταστησω σε συνταγες που το γραφουν στα <<απαραιτητα>> υλικα;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Φεβρουάριος 23, 2008, 16:27:57 μμ »
xrysa Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 964
Μέλος από: Φεβ, 2008

Προφίλ
Φαντάζομαι ότι θα μπορούσες να βάλεις γάλα αντί για γιαούρτι ελπίζω αυτό να το συμπαθείς περισσότερο Ανεση
και στο λέω γιατί έχω την ίδια συνταγή για κρουασανάκια η μία έχει γιαούρτι και η άλλη είναι ακριβώς η ίδια και έχει γάλα, απλά αυτά με το γιαούρτι γίνονται πιο τραγανά.Κάνε μια δοκιμή  Χαμόγελο
Καταγράφηκε
Μπορείς να μάθεις την αξία ενός ανθρώπου παρατηρώντας τα ελλατώματά του.
 
Απάντηση #2
« στις: Φεβρουάριος 23, 2008, 17:55:30 μμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
εγω παντως θα σου προτεινα να το βγαλεις απο το μυαλο σου και να εκτελεσεις τις συνταγες οπως ειναι ...θεωρω οτι το γιαοουρτι στη γευση δεν προκειται να σου φανει καθολου.
δοκιμασε και θα δεις
φιλια
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Απάντηση #3
« στις: Φεβρουάριος 23, 2008, 20:59:22 μμ »
sgr Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 4.438
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Συμφωνώ απόλυτα με τη Μαργρίτα crystal. Μπορείς άνετα να φάς κάτι που περιέχει γιαούρτι και μην το καταλάβεις καθόλου. Μα καθόλου.
Μήπως να προσπαθούσες λίγο να συμβιβαστείς με την ιδέα ? Δούλεψέ το λίγο.

Σε φιλώ γλυκά.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #4
« στις: Φεβρουάριος 23, 2008, 21:04:01 μμ »
giota Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.625
Μέλος από: Οκτ, 2007

Προφίλ WWW
θα συμφωνησω με τη ΜΑργαριτα και την Sgr
ενταξει αν συμβιβαστεις  Χαμόγελο
(κι εγω σιχαινομαι το μελι αλλα αν ειναι σε γλυκα δεν με ενοχλει ) Κλείσιμο ματιού
κανε μια προσπαθεια και βλεπεις
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #5
« στις: Φεβρουάριος 23, 2008, 21:15:08 μμ »
crystal Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 34
Μέλος από: Φεβ, 2008

Προφίλ
 Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών Στριφογύρισμα ματιών

Αχ,ενταξει..θα βαλω ενα μανταλακι στην μυτη και θα δοκιμασω..
Η θεια μου που το βαζει σε ζυμη,δεν εχει εντονη-σχεδον καθολου δηλαδη- γευση ή αρωμα..
αλλα σε γλυκο το φοβαμαι..

θα το προσπαθησω και,οχι,δεν θα βαλω γιαουρτι με γευση μπισκοτο..χοχοχο..

Ευχαριστω..
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #6
« στις: Φεβρουάριος 23, 2008, 21:19:25 μμ »
giota Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.625
Μέλος από: Οκτ, 2007

Προφίλ WWW
να πω κατι αλλα επειδη δεν ξερω να μαγειρευω μπορει να ειναι βλακεια Ντροπή Ντροπή Ντροπή
αν ειναι σε γλυκο βαλεις βανιλια και δεν φαινεται τοσο εντονη η γευση του γιαουρτιου  Απορία Απορία
μην μας παθεις και τιποτα με το μανταλακι στη μυτη Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #7
« στις: Απρίλιος 02, 2008, 10:58:01 πμ »
athene
Επισκέπτης
Σε πολλες ζυμες πχ για φυλλο για τυροπιτακια/πιτες γενικα

ή σε μια συνταγη για Ραβανι υπαρχει γιαουρτι..

Ξερω οτι κανει το φαγητο πιο αφρατο και ελαφρυ..αλλα εγω που το σιχαινομαι και το τρωω μονο με μισο κιλο μελι..
υπαρχει εναλλακτικη;

Με τι μπορω να το αντικαταστησω σε συνταγες που το γραφουν στα <<απαραιτητα>> υλικα;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!

από ότι διαβάζω  είσαι πολύ ευαίσθητη με το γιαούρτι Χαμόγελο και η αδερφή μου δεν το θέλει καθόλου κανένα  πρόβλημα ,αντικατεστησε το με ξινόγαλο .
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 02, 2008, 21:21:30 μμ από ArXoS » Καταγράφηκε
 
Απάντηση #8
« στις: Απρίλιος 02, 2008, 15:21:32 μμ »
vago Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 4.812
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Οφείλω να ομολογήσω οτι επειδή το γιαούρτι εγώ ουτε να το δω μπροστά μου πάντα απεφευγα τις συνταγές που το περιείχαν. Παρόλα αυτα σε μια δοκιμή (κατα λάθος, δεν ήξερα τι έτρωγα) δεν μου φάνηκε καθόλου παρα την ιδιαιτερα οξυμένη γεύση μου. Επίσης έχω να δηλώσω ότι η αγαπημένη sgr με έκανε να φάω γιαούρτι σε ενα καταπληκτικό ντιπ τόνου και δεν καταλαβα τίποτα. Τελικά όλα ειναι στο μυαλό μας και φυσικά στο χέρι του μάγειρα.
Καταγράφηκε
What if I like black? It doesn't make me a bad person.
 
Απάντηση #9
« στις: Απρίλιος 03, 2008, 18:45:07 μμ »
Lydia Αποσυνδεδεμένος
Πλήρες μέλος
***
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 234
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Εγώ πάλι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να μυρίσω το γάλα αλλά σε όλες τις συνταγές που υπάρχει γάλα βάζω γάλα.
Δεν μου μυρίζει καθόλου Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω