Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Μάιος 13, 2024, 23:10:29 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (εκτός κουζίνας)
Χιούμορ και διασκέδαση
Παιχνίδια
Κάνετε για chef ??
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
«
1
...
5
6
7
8
9
10
11
...
13
»
Αποστολέας
Θέμα: Κάνετε για chef ?? (Αναγνώστηκε 134292 φορές)
Απάντηση #105
«
στις:
Μάρτιος 18, 2008, 13:27:15 μμ »
IRINI
Επισκέπτης
Απ: Κάνετε για chef ??
Λάνγκ ντε σά ( Langues de chat )
Μακρόστενα βουτήματα που μοιάζουν με τη γλώσσα της γάτας, απ' όπου και η γαλλική τους ονομασία.
Σερβίρονται με τον καφέ ή το τσάι, αλλά χρησιμοποιούνται και για να διακοσμήσουν γλυκίσματα π.χ. τη σαρλότ ρυς.
Τι είναι η σαρλότ ρυς??
Καταγράφηκε
Απάντηση #106
«
στις:
Μάρτιος 18, 2008, 14:32:28 μμ »
Rena
Επισκέπτης
Απ: Κάνετε για chef ??
Charlotte Russe: Είδος γλυκού που φτιάχνεται με τα Langues de chat, κρέμα και διακοσμείται με μαρασκίνο.
Τι σημαίναι a la lyonnais ( Α λα λυοναίζ)?
Καταγράφηκε
Απάντηση #107
«
στις:
Μάρτιος 18, 2008, 14:35:25 μμ »
sgr
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 4.438
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Κάνετε για chef ??
Να σου πω Ρένα για τη μαγιονέζα που ηχητικά μοιάζει και ξέρω τι είναι ?
Καταγράφηκε
Απάντηση #108
«
στις:
Μάρτιος 18, 2008, 15:23:05 μμ »
Rena
Επισκέπτης
Απ: Κάνετε για chef ??
xaxa τι lyonnais τι mayonnaise ;
Καταγράφηκε
Απάντηση #109
«
στις:
Μάρτιος 18, 2008, 15:59:47 μμ »
MB04
Ανώτερο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 599
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Κάνετε για chef ??
(a la lyonnais) Γαλλικός όρος μαγειρικής που σημαίνει την προσθήκη τηγανιτών κρεμμυδιών
σε ένα πιάτο ή σε μια γαρνιτούρα.
τι σημαινει ο όρος ''φαρσί''
μην βιαστείτε να απαντήσετε, δεν είναι αυτό που μας έρχεται στο μυαλό.!!!!
Καταγράφηκε
https://syntageskardias.blogspot.com/
Απάντηση #110
«
στις:
Μάρτιος 18, 2008, 16:29:56 μμ »
Rena
Επισκέπτης
Απ: Κάνετε για chef ??
Γαλλική λέξη που σημαίνει γέμιση για πουλερικά, κρέατα, ψάρια και λαχανικά
Tι είναι το ταρατόρ?
Ξεχάστηκα Ειρήνη
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 18, 2008, 17:43:02 μμ από Rena
»
Καταγράφηκε
Απάντηση #111
«
στις:
Μάρτιος 18, 2008, 16:45:48 μμ »
IRINI
Επισκέπτης
Απ: Κάνετε για chef ??
Ρένα ερώτηση δεν έκανες?
Καταγράφηκε
Απάντηση #112
«
στις:
Μάρτιος 20, 2008, 10:05:38 πμ »
melina
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 219
Μέλος από: Δεκ, 2007
Απ: Κάνετε για chef ??
Μια δροσιστική σούπα με βάση το αγγούρι, το σκορδο, και το γιαούρτι είναι ότι πρέπει για πρώτο πιάτο και ειδικά αν είναι ελαφριά.
Η συνταγή είναι πολύ δημοφιλής στη Βουλγαρία, την Τουρκία και τον Πόντο και η γεύση της θυμίζει τζατζίκι.
τι είναι το αν-κρουτ?
Καταγράφηκε
Απάντηση #113
«
στις:
Μάρτιος 20, 2008, 11:29:32 πμ »
Rena
Επισκέπτης
Απ: Κάνετε για chef ??
Αν κρούτ : Τρόπος μαγειρέματος σύμφωνα με τον οποίο το φαγητό (κρέατα και πατέ) ψήνεται τυλιγμένο μέσα σε ζύμη.
Tι σημαίνει ω μπλε?
Καταγράφηκε
Απάντηση #114
«
στις:
Μάρτιος 20, 2008, 11:58:37 πμ »
MB04
Ανώτερο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 599
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Κάνετε για chef ??
Au bleu :
Μέθοδος μαγειρέματος πολύ φρέσκων ψαριών, π.χ. πέστροφες οι οποίες σιγοβράζονται σε νερό, μαζί με ξύδι
και χυμό λεμονιού. Αν η πέστροφα είναι πραγματικά πολύ φρέσκια, τότε το δέρμα της παίρνει μια χαρακτηριστική
μπλε απόχρωση. Το ψάρι σουρώνεται και τρώγεται με λιωμένο βούτυρο και βραστές πατάτες.
τι γνωρίζετε για το Chilli con carne ;
Καταγράφηκε
https://syntageskardias.blogspot.com/
Απάντηση #115
«
στις:
Μάρτιος 20, 2008, 13:54:18 μμ »
melina
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 219
Μέλος από: Δεκ, 2007
Απ: Κάνετε για chef ??
Τσίλι κον κάρνε (Chilli con carne). Μεξικάνικου στυλ φαγητό, με κιμά, φασόλια κίντνυ, κρεμμύδι, σκόρδο, ντομάτες, αρωματικά, καυτερή πιπεριά και άλλα ...
τι είναι το en coccote??
Καταγράφηκε
Απάντηση #116
«
στις:
Μάρτιος 20, 2008, 22:41:08 μμ »
xrysa
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 964
Μέλος από: Φεβ, 2008
Απ: Κάνετε για chef ??
Γαλλικός όρος για βαριά πυράντοχα σκεύη με σκέπασμα ειδικά για ψήσιμο στο φούρνο μαγειρευτών κρεάτων. Ο όρος έχει διαδοθεί με μια γνωστή συνταγή με αυγά (αυγά au cocotte).
Τί είναι η αλουσιά?
Καταγράφηκε
Μπορείς να μάθεις την αξία ενός ανθρώπου παρατηρώντας τα ελλατώματά του.
Απάντηση #117
«
στις:
Μάρτιος 21, 2008, 10:04:50 πμ »
melina
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 219
Μέλος από: Δεκ, 2007
Απ: Κάνετε για chef ??
Καλημέρα χρύσα μου! Αλουσιά. Είναι βραστό νερό με μία κουταλιά στάχτη. Χρησιμοποιείται σε μερικές παραδοσιακές συνταγές ζαχαροπλαστικής.
τι είναι το αλιφώνι?
Καταγράφηκε
Απάντηση #118
«
στις:
Μάρτιος 21, 2008, 17:56:39 μμ »
katerinakimam
Mέλος
ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ!
Φύλο:
Μηνύματα: 111
Μέλος από: Ιαν, 2008
Απ: Κάνετε για chef ??
Αλιφώνι
Αλλη ονομασία του φυτού "σταμναγκάθι, που πολλοί ΣΕΦ χρησιμοποιούν και στις σαλάτες. Ενώ αρκετοί από μας και σε αρκετές χορτόπιτες
Τι ειναι το
ΤΣΟΡΙΘΟ
Καταγράφηκε
Απάντηση #119
«
στις:
Μάρτιος 23, 2008, 13:08:18 μμ »
FAYE1908
Ανώτερο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 423
Μέλος από: Νοέ, 2007
Απ: Κάνετε για chef ??
ειναι ειδος ισπανικου λουκανικου.το ειπα απλα,χωρις ορους σεφ
. πολυ νοστιμο
ρε παιδια,τωρα ξυπνησα και ξεμεινα απο ερωτησεις...
Καταγράφηκε
Σελίδες
«
1
...
5
6
7
8
9
10
11
...
13
»
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...