Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Απρίλιος 30, 2024, 08:40:53 πμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (εκτός κουζίνας)
Χιούμορ και διασκέδαση
Παιχνίδια
Κάνετε για chef ??
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
«
1
...
6
7
8
9
10
11
12
13
»
Αποστολέας
Θέμα: Κάνετε για chef ?? (Αναγνώστηκε 133776 φορές)
Απάντηση #120
«
στις:
Μάρτιος 23, 2008, 21:16:27 μμ »
xrysa
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 964
Μέλος από: Φεβ, 2008
Απ: Κάνετε για chef ??
FAYE1908 μια και δεν έκανες ερώτηση θα συνεχίσω εγώ.
Τί είναι τα κρουστάντ?
Καταγράφηκε
Μπορείς να μάθεις την αξία ενός ανθρώπου παρατηρώντας τα ελλατώματά του.
Απάντηση #121
«
στις:
Μάρτιος 24, 2008, 10:23:42 πμ »
pxpontios
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 183
Μέλος από: Φεβ, 2008
Απ: Κάνετε για chef ??
Μικρές θήκες από ψημένη ή τηγανητή ζύμη μέσα στις οποίες σερβίρεται ψιλοκομμένο κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι. (Croustades)
το τσουκαλόκαυτο τι είναι?
Καταγράφηκε
Οποιος τολμα να αγαπα αληθινα, ηρωας θα ειναι παντα, βαθια...
Απάντηση #122
«
στις:
Μάρτιος 24, 2008, 22:50:06 μμ »
Ranja
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 2.326
Μέλος από: Οκτ, 2007
Απ: Κάνετε για chef ??
Kρασί! Κρασί δεν είναι? Βρασμένο με κανέλα και γαρύφαλο? Νομίζω ότι το έχω ακούσει να το αναφέρει μια πελοποννήσια φίλη. Σωστά?
Δεν έχω ερώτηση... ή μάλλον θα βάλω μία εύκολη, έτσι για να παίζουμε. Τι είναι τα "τσιτσίραυλα"?
Καταγράφηκε
It's never too late to start all over again
Απάντηση #123
«
στις:
Μάρτιος 25, 2008, 18:40:18 μμ »
Ranja
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 2.326
Μέλος από: Οκτ, 2007
Απ: Κάνετε για chef ??
Kaνείς? Μήπως να απαντήσω και να δώσω πάσα σε άλλον για νέα ερώτηση?
Καταγράφηκε
It's never too late to start all over again
Απάντηση #124
«
στις:
Μάρτιος 25, 2008, 21:39:24 μμ »
Rena
Επισκέπτης
Απ: Κάνετε για chef ??
Ε όχι και κανεις...παρούσα. Τσιτσιραυλα είναι τα μικρά βλασταρια ενός θάμνου που τα φτιάχνουν τουρσάκι και φυλάσσονται σε νερό και ξύδι. Γνωστός τσιπουρομεζές στο Βόλο.
Τι είναι το Rosette?
Καταγράφηκε
Απάντηση #125
«
στις:
Μάρτιος 26, 2008, 01:16:59 πμ »
katerinakimam
Mέλος
ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ!
Φύλο:
Μηνύματα: 111
Μέλος από: Ιαν, 2008
Απ: Κάνετε για chef ??
Rosette
: Εϊδος αλλαντικού, φτιαγμένο απο άπαχο χοιρινό και τυλίγεται απο το παχύ έντερο του χοίρου. Είναι μακρύ σαλάμι που όσο πιο πολύ ωριμάσει τόσο πιο ωραίο γίνεται.
Τι είναι το "
Κασουλέ
"
?
Καταγράφηκε
Απάντηση #126
«
στις:
Μάρτιος 26, 2008, 16:50:45 μμ »
THEOHARIS
Ανώτατο μέλος
τ
Φύλο:
Μηνύματα: 1.392
Μέλος από: Ιαν, 2008
Απ: Κάνετε για chef ??
Φαγητό από περιοχή της Γαλλίας. Αποτελείται από στρώσεις ξηρών φασολιών, χοιρινού καπνιστού κρέατος, λουκάνικου, διατηρημένου κρέατος χήνας , κρεμμυδιών και καρότου. Όλα αυτά σιγοβράζουν σε πήλινο σκεύος απ' όπου το φαγητό παίρνει και το όνομά του.
Τι είναι η αρμεξιά Ανδρου
Καταγράφηκε
ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ
Απάντηση #127
«
στις:
Μάρτιος 26, 2008, 17:03:41 μμ »
xrysa
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 964
Μέλος από: Φεβ, 2008
Απ: Κάνετε για chef ??
Είναι είδος πρόβειου ή κατσικίσιου τυριού που παρασκευάζεται την Άνδρο, είναι μαλακό και έχει αρκετά λιπαρά.
Τί είναι η πρέντζα?
Καταγράφηκε
Μπορείς να μάθεις την αξία ενός ανθρώπου παρατηρώντας τα ελλατώματά του.
Απάντηση #128
«
στις:
Μάρτιος 26, 2008, 20:30:17 μμ »
katerinakimam
Mέλος
ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ!
Φύλο:
Μηνύματα: 111
Μέλος από: Ιαν, 2008
Απ: Κάνετε για chef ??
Σαν γνήσια Κεφαλονίτισσα...κατά το ήμισυ έχω να δηλώσω ότι στην Κεφαλοννιά όταν αδειάσει ένα βαρέλι φέτα μαζεύουν όλα τα τρίμματα που έχουν περισέψει σε ένα δοχείο και τα δουλεύουν με ελαιόλαδο και θυμάρι . Ετσι δημιουργείται ένα μαλακό μίγμα, η λεγόμενη
πρέντζα
Τι είναι η "Φογάτσα "
?
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 26, 2008, 20:33:21 μμ από katerinakimam
»
Καταγράφηκε
Απάντηση #129
«
στις:
Μάρτιος 26, 2008, 20:51:14 μμ »
KATE
Ανώτερο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 568
Μέλος από: Αύγ, 2007
Απ: Κάνετε για chef ??
πρέντζα (η) γαλακτοκομικό προϊόν
Στην Ηπειρο
Βράζουμε το
ξινόγαλο
και το αφήνουμε να κρυώσει, το βάζουμε στην τσαντίλα και όταν στραγγίξει είναι πρέντζα.
και έτσι για την ιστορία, με τον ίδιο τρόπο αλλά με
τυρόγαλο
έχουμε τη μυζήθρα.
Φογάτσα.
Ένα είδος τσουρεκιού βενετσιάνικης προέλευσης, που βρίσκεται σε όλους τους παραδοσιακούς φούρνους της Επτανήσου.
τι ειναι Calissons?
«
Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 26, 2008, 20:54:52 μμ από KATE
»
Καταγράφηκε
https://aesthetebykate.blogspot.com/
Απάντηση #130
«
στις:
Μάρτιος 27, 2008, 15:10:22 μμ »
katerinakimam
Mέλος
ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ!
Φύλο:
Μηνύματα: 111
Μέλος από: Ιαν, 2008
Απ: Κάνετε για chef ??
Calissons
:Eιδος γλυκίσματος που φτιάχνεται απο ζάχαρη, αμύγδαλα και μαρμελάδα. Κατάγεται απο την Προβηγκία.
Τι είναι
Μπάγκνα-Κάουντα
?
Καταγράφηκε
Απάντηση #131
«
στις:
Μάρτιος 27, 2008, 15:37:02 μμ »
THEOHARIS
Ανώτατο μέλος
τ
Φύλο:
Μηνύματα: 1.392
Μέλος από: Ιαν, 2008
Απ: Κάνετε για chef ??
Mείγμα απο βούτυρο και λάδι μαζί με αντσούγιες, βασιλικό, τριμμένο σκόρδο και αλατοπίπερο.
τι είναι η
φατουράδα
Καταγράφηκε
ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ
Απάντηση #132
«
στις:
Μάρτιος 27, 2008, 15:46:58 μμ »
Mary
VIP Member
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 2.702
Μέλος από: Σεπ, 2007
Απ: Κάνετε για chef ??
Χωρίς να είμαι σίγουρη, η Φατουράδα νομίζω ότι είναι ποτό από εσπεριδοειδή.
Καταγράφηκε
Απάντηση #133
«
στις:
Μάρτιος 28, 2008, 18:31:06 μμ »
xrysa
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 964
Μέλος από: Φεβ, 2008
Απ: Κάνετε για chef ??
Μαίρη δεν έκανες ερώτηση και είπα να συνεχίσω
Τί είναι το κρεμόριο?
Καταγράφηκε
Μπορείς να μάθεις την αξία ενός ανθρώπου παρατηρώντας τα ελλατώματά του.
Απάντηση #134
«
στις:
Μάρτιος 29, 2008, 09:06:54 πμ »
atalanth
Ανώτερο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 541
Μέλος από: Φεβ, 2008
Απ: Κάνετε για chef ??
Το κρεμόριο είναι άσπρη σκόνη που κάνει τις ζύμες πιο τραγανές ,τις μαρέγκες πιο σφικτές κλπ.
Τι είναι το αντικριστό και που το συναντάμε?
Καταγράφηκε
Σελίδες
«
1
...
6
7
8
9
10
11
12
13
»
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...