Σήμερα, δοκίμασα την συνταγή της
al1975, με την εξής προσθήκη: στη ζύμη προσέθεσα ένα γιαουρτάκι αγελαδινό, έτσι φτιάχνει τη ζύμη για τα μηλοπιτάκια μια γνωστή μου και είναι νόστιμη. Το κακό, απ' ότι έχω καταλάβει, είναι πως όταν βγάλουμε τα μηλοπιτάκια από το φούρνο φαίνονται τραγανά, κάτι που αλλάζει, όταν κρυώσουν. Πώς, άραγε, μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό;
Εξάλλου, στη γέμιση έβαλα μαρμελάδα βερύκοκκο, γύρω στις έξι κουταλιές της σούπας και λίγο βουτυράκι.