GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 19, 2024, 19:57:27 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Γενική συζήτηση
| | |-+  Προβλημα με μανιταρια αλα κρεμ
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Προβλημα με μανιταρια αλα κρεμ  (Αναγνώστηκε 10290 φορές)
« στις: Ιανουάριος 08, 2014, 17:25:30 μμ »
sinikos Αποσυνδεδεμένος
Αρχάριο μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 3
Μέλος από: Ιαν, 2014

Προφίλ
Καλησπερα και καλη χρονια...

Εχω προσπαθησει απειρες φορες να φτιαξω μανιταρια αλα κρεμ και ΠΟΤΕ δεν τα εχω καταφερει. Εχω προσπαθησει απειρες συνταγες αλλα ας δουμε τι εκανα σημερα.

Πηρα και εκοψα πλευρωτους, σε αντικολητικο τηγανι εβαλα λιγο ελαιολαδο και οταν εκαψε εβαλα τα πλευρωτους μεσα μαζι με λιγο σκορδο σε σκονη. Αφου σοταριστικαν καλα, εσβησα με λιγο λευκο κρασι. Οταν ηπιε ολο το κρασι, εριξα την κρεμα γαλακτος. Αφου επηξε η κρεμα αρχισε το κατεβασα απο τη φωτια και αρχισε να σκουραινει μεχρι να γινει το σιχαμα στην φωτο.

Αλλη μια φορα που ειχα δοκιμασει με μανιταρια κονσερβα, ειχε βγει μια χαρα και μεχρι να σερβιρω ειχε γινει παλι οπως της φωτογραφιας.



Τι κανω λαθος ρε γαμωτο?



Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Ιανουάριος 08, 2014, 20:19:27 μμ »
karina Αποσυνδεδεμένος
Ανώτερο μέλος
****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 458
Μέλος από: Απρ, 2011

Προφίλ
Καλησπέρα καλή χρονιά και σε σένα!
Μήπως την επόμενη φορά να μην σοτάρεις τόσο πολύ τα μανιτάρια;Καίγεται πολύ το τηγάνι και το λάδι και σου μαυρίζει την κρέμα η οποία είναι ένα ευαίσθητο προιόν.Εγώ τα περνάω πολύ γρήγορα σε δυνατό μάτι, τα σβήνω με κρασί, αποσύρω από την εστία το τηγάνι, ρίχνω την κρέμα και αφήνω να πήξει στο σβησμένο μάτι ή σε χαμηλή κλίμακα και βγαίνουν μια χαρά.Επίσης επειδή τα μανιτάρια με αυτό τον τρόπο γίνονται τελευταία στιγμή και σερβίρονται έτσι, μπορείς να σοτάρεις ελαφρά πάντα, να τα βγάλεις από το τηγάνι,να τα αφήσεις στην άκρη μέχρι να τα χρειαστείς  και να τελειώσεις το μαγείρεμα σε νέο σκεύος καθαρό.Δεν ξέρω τι κρέμα χρησιμοποιείς, αλλά συνήθως οι light κρέμες δεν μαγειρεύονται καλά.
Ελπίζω να βοήθησα, καλή επιτυχία όταν ξαναπροσπαθήσεις.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #2
« στις: Ιανουάριος 09, 2014, 00:20:44 πμ »
sinikos Αποσυνδεδεμένος
Αρχάριο μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 3
Μέλος από: Ιαν, 2014

Προφίλ
Για να το δοκιμασω αυτο που λες γιατι εγω τα σοταριζα κανα 15λεπτο σε φουλ φωτια. Γιατι νομιζα οτι δεν εχουν γινει
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #3
« στις: Ιανουάριος 09, 2014, 09:26:46 πμ »
KAPA63 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1.291
Μέλος από: Μάι, 2012

Προφίλ
 Χαμόγελο ΧαμόγελοΚαταρχην φιλε τα μανιταρια δεν θελουν παραπανω απο 3 με 4 λεπτα στο τηγανι και η κρεμα σε πολυ χαμηλη φωτια
Καταγράφηκε
τα παντα ρει
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω