Καλησπέρα,αγόρασα ένα σχαροτήγανο πρίν 6 μήνες.Toυ έκανα σχετικά συχνή χρήση (2-3 φορές την εβδομάδα) και χρησιμοποιούσα μόνο μια πλαστική σπάτουλα για να γυρίζω το κρέας.Τον τελευταίο καιρό άρχισε να ξεθωριάζει η μαύρη επικάλυψη στο κέντρο και να φαίνεται το μέταλλο από κάτω.Έχω ακούσει οτι το υλικό αυτό είναι καρκινογενές κτλπ .Ισχύει ή δεν πειράζει να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το σκεύος;Ανεβάζω και 2 φωτογραφίες για να δείτε για τι πράμα μιλάω.
Εικόνα 1Εικόνα 2