Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Απρίλιος 26, 2024, 03:12:00 πμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Κουβεντούλα
Σχολιάστε την επικαιρότητα
Έρευνα για την διοξίνη στην μοτσαρέλα
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: Έρευνα για την διοξίνη στην μοτσαρέλα (Αναγνώστηκε 2088 φορές)
«
στις:
Απρίλιος 01, 2008, 15:18:29 μμ »
aalexandrop
Ανώτερο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 357
Μέλος από: Ιαν, 2008
Έρευνα για την διοξίνη στην μοτσαρέλα
Κορίτσια κι αγόρια, διαβάστε το παρακάτω άρθρο, από το
skai.gr
"Συνεδριάζει εκτάκτως την Τετάρτη το ιταλικό υπουργείο Υγείας για το θέμα της μοτσαρέλας από γάλα βούβαλου, στο οποίο ανιχνεύτηκαν υψηλά ποσοστά διοξίνης. Μετά την αποκάλυψη η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα σταμάτησαν προσωρινά τις εισαγωγές του ιταλικού τυριού.
Στη συνεδρίαση αυτή θα εκτιμηθεί η κατάσταση όπως διαμορφώνεται μετά τις νέες πληροφορίες και θα ληφθούν οι αναγκαίες αποφάσεις, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Γεωργίας.
Η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία ανακοίνωσαν ότι διακόπτουν προσωρινά τις εισαγωγές μοτσαρέλας μετά την ανακοίνωση των ιταλικών αρχών πως πολλές δεκάδες βουβάλια στην περιοχή της Νάπολης μπήκαν σε καραντίνα, όταν εντοπίστηκε στο γάλα τους διοξίνη σε υψηλότερο επίπεδο από το κανονικό.
Ο υπουργός Γεωργίας Πάολο Ντε Κάστρο κατήγγειλε την αρνητική εκστρατεία που απειλεί να προκαλέσει σημαντικό οικονομικό και κοινωνικό πλήγμα στην Καμπανία.
Η Ιταλία παράγει 33.000 τόνους μοτσαρέλας το χρόνο και κυρίως στην περιοχή της Καμπανίας εκτρέφονται περίπου 250.000 βουβάλια.
Το 16% της συνολικής παραγωγής της μοτσαρέλας προορίζεται για εξαγωγές.
Τις τελευταίες ημέρες, οι πωλήσεις μοτσαρέλας στην Ιταλία έχουν μειωθεί κατά 30 ως 35%, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Γεωργίας."
Τί να πώ, βρέ παιδιά, τελικά δεν την γλιτώνουμε, κάθε μέρα ξεφυτρώνει και κάτι καινούριο................................
Καταγράφηκε
Η αγάπη είναι κάτι ιδανικό, ο γάμος κάτι πραγματικό. Η σύγχυση του ιδανικού με το πραγματικό ποτέ δεν μένει ατιμώρητη.
Απάντηση #1
«
στις:
Απρίλιος 03, 2008, 17:30:31 μμ »
athene
Επισκέπτης
Απ: Έρευνα για την διοξίνη στην μοτσαρέλα
Kai emeis edw sta voria aposirame thn vouvalisia mozzarela apo ta magazia .
Καταγράφηκε
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...