GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 26, 2024, 17:14:32 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Πίτες - Ψωμιά
| | | |-+  "Κρουασάν" με αλμυρή γέμιση
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: "Κρουασάν" με αλμυρή γέμιση  (Αναγνώστηκε 28810 φορές)
« στις: Μάιος 16, 2008, 21:24:58 μμ »
Rena
Επισκέπτης
Όλοι μας γνωρίζουμε τα "κρουασάν" με ζαμπόν και τυρί που πωλούνται στα διαφορα καταστήματα. Προσπαθώ εδώ και καιρό να καταλάβω τι είδους τυρί είναι αυτό που μπαίνει μέσα και δε γίνεται λαστιχωτό στην πορεία, ενώ κρυώσει το κρουασαν. Αρχικά θεωρούσα ότι μπαίνει ένα είδος μπεσαμέλ μέσα, αλλά μάλλον πιο πολύ μου "κάνει" η άποψη να έχουν ως γέμιση καποιο κρεμωδες τυρακι, τύπου la vache ή και καποιο συνδυασμό του προηγούμενου με άλλο τυρί. Γνωρίζετε κατι σχετικά?
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Μάιος 17, 2008, 14:39:59 μμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
αχ ρενακι την ιδια απορια ειχα και εγω μιας και ειμαι λατρης αυτων των εδεσματων ως γνωστον!!! Κλείσιμο ματιού
ρωτησα λοιπον εναν ξαδερφο σεφ και μου ειχε πεςι οτι ναι γινεται με κασερι ή γενικα λιπαρα τυρια και μπεσαμελ.
το εχω επισης συναντησει και σε πολλες κασεροπιτες.στην κοτοπιτα λοιπον με σφολιατα που φτιαχνει η μαμα μου βαζει μεσα κασερακι με μπεσαμελ και ακομα και οταν κρυωσει γινεται το ιδιο στη γευση με τα κρουασαν που λες...
ελπιζω να βοηθησα.
φιλιααααααα
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Απάντηση #2
« στις: Μάιος 17, 2008, 19:56:16 μμ »
Rena
Επισκέπτης
Ευχαριστώ Μαργαρίτα μου για την απάντηση σου. Θα το δοκιμάσω με μπεσαμέλ. Κι εγώ τα λατρεύω αυτά τα κρουασάν.
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω