ΥλικάΈνα πακέτο έτοιμο φύλλο χωριάτικο.(αυτό που έχει δύο χοντρά φύλλα μέσα)
2 στήθη κοτόπουλου όχι τεράστια αλλά ούτε και μικρά
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 κονσέρβα μανιτάρια
250γρ μπεϊκον
350γρ ρεγκάτο τριμμένο
1 αυγό
1 κρέμα γάλακτος
λίγη φρυγανιά τριμμένη
σουσάμι αν θέλουμε
Βράζουμε τα στήθη του κοτόπουλου και τα μαδάμε τελείως.
Κόβουμε σε πολύ, πολύ μικρά κομματάκια τις πιπεριές (εγώ τις κάνω και στο multi αλλά προσέχω να μη λιώσουν).
Ψιλοκόβουμε επίσης το μπέικον και τα μανιτάρια αφού τα έχουμε ξεπλύνει από το υγρό της κονσέρβας και έχουν στραγγίξει.
Αναμιγνύουμε όλα αυτά τα υλικά σε ένα μπολ και προσθέτουμε το αυγό χτυπημένο, το ρεγκάτο και τη κρέμα γάλακτος. Αν το μείγμα μας είναι αραιό προσθέτουμε και λίγη φρυγανιά για να τραβήξει τα πολλά υγρά.
Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και βάζουμε το ένα από τα δύο φύλλα μας. Απλώνουμε τη γέμιση της κοτόπιτας και καλύπτουμε με το άλλο φύλλο.
Πασαλείβουμε με αυγό την επιφάνεια του φύλλου και αν μας αρέσει πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε στους 180-190 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η πίτα από πάνω και από κάτω.
Καλή όρεξη!