|
« στις: Ιούλιος 03, 2008, 22:28:58 μμ »
|
|
Απάντηση #1
|
« στις: Ιούλιος 03, 2008, 22:33:48 μμ »
|
|
|
Απάντηση #2
|
« στις: Ιούλιος 03, 2008, 22:47:06 μμ »
|
|
Απάντηση #3
|
« στις: Ιούλιος 03, 2008, 23:06:48 μμ »
|
|
Απάντηση #4
|
« στις: Ιούλιος 03, 2008, 23:12:38 μμ »
|
|
Απάντηση #5
|
« στις: Ιούλιος 03, 2008, 23:20:51 μμ »
|
|
Απάντηση #6
|
« στις: Ιούλιος 03, 2008, 23:26:32 μμ »
|
|
Απάντηση #7
|
« στις: Ιούλιος 04, 2008, 07:26:32 πμ »
|
|
Απάντηση #8
|
« στις: Ιούλιος 04, 2008, 09:07:56 πμ »
|
|
al1975
Επισκέπτης
|
|
|
Sgr δεν δένει το γλυκό σου; Αν όχι, βάλτο να βράσει καλά μεχρι να δέσει.Στο μεταξύ μπορεί το βύσινο να παραδώσει πνεύμα απο το πολύ βράσιμο και να γίνει πουρές ,αλλά μην ανησυχεις θα έχεις τουλαχιστον μαρμελάδα βύσσινο.Δεν έπρεπε να βαλεις νερό διότι το φρούτο αμολάει τα δικά του υγρά.Επίσης βασική προυπόθεση είναι να αφαιρέσεις και τα κουκούτσια εκτος απο τα κοτσάνια.
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 04, 2008, 09:13:13 πμ από al1975 »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #9
|
« στις: Ιούλιος 04, 2008, 09:50:36 πμ »
|
|
Απάντηση #10
|
« στις: Ιούλιος 04, 2008, 10:14:21 πμ »
|
|
Απάντηση #11
|
« στις: Ιούλιος 04, 2008, 11:45:08 πμ »
|
|
Απάντηση #12
|
« στις: Ιούλιος 04, 2008, 15:51:13 μμ »
|
|
Απάντηση #13
|
« στις: Ιούλιος 04, 2008, 17:09:26 μμ »
|
|
Απάντηση #14
|
« στις: Ιούλιος 05, 2008, 01:04:32 πμ »
|
|
|