Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Μάιος 03, 2024, 02:20:52 πμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Εμείς, το GreekMasa ...
Αρχείο συζητήσεων
Τι θα φάμε σήμερα;
2007
Αύγουστος 2007
Κυριακή 5/8/2007 Σήμερα μαγειρεύουμε...
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: Κυριακή 5/8/2007 Σήμερα μαγειρεύουμε... (Αναγνώστηκε 2048 φορές)
«
στις:
Αύγουστος 05, 2007, 12:39:22 μμ »
arhontia
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 720
Μέλος από: Ιούν, 2007
Κυριακή 5/8/2007 Σήμερα μαγειρεύουμε...
Καλημέρα! Σήμερα ψητό στο φούρνο με πατάτες, τυλιγμένο στη λαδόκολα, με πορτοκάλι και ουίσκυ. Άντε γιατί πολύ στην πείνα τους άφησα τις τελευταίες μέρες! Φτιάχνω και μαρμελάδα σύκο σε δυο παραλλαγές: με ρούμι και με βανίλια. Δοκιμασμένες και πάντα γίνονται ανάρπαστες και οι δύο.
Καταγράφηκε
Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν καλλιτέχνη. Το πρόβλημα είναι πώς να παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας.
https://arhontia.com/
https://toixografie.com
Απάντηση #1
«
στις:
Αύγουστος 05, 2007, 13:29:31 μμ »
Lia_P
Επισκέπτης
Απ: Κυριακή 5/8/2007 Σήμερα μαγειρεύουμε...
Kαλημέρα, Αρχοντία, άντε να δούμε και καμιά πρόσφατη συνταγή σου, από εκείνες τις ωραίες που βάζεις εσύ
Το πορτοκάλι και το ουίσκι μπαίνουν στις πατάτες;
Σήμερα θράψαλα γεμιστά σε συνταγή της Ευαγγελίας. Προετοιμάζω και τούρτα πικρής σοκολάτας με μέλι και ρούμι που θα είναι έτοιμη αύριο, για να υποδεχτώ το γιο.
Καταγράφηκε
Απάντηση #2
«
στις:
Αύγουστος 05, 2007, 19:03:59 μμ »
arhontia
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 720
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Κυριακή 5/8/2007 Σήμερα μαγειρεύουμε...
Γεια σου Λια
Με το καλό να τον δεχτείς!
Το κλασσικό ψητό αρνί με πατάτες, μόνο που αντί λεμόνι σκέτο, βάζω χυμό από 1 λεμόνι, 2 πορτοκάλια, 1 ποτυρι κρασιού ουίσκυ ή κονιάκ και 1 κουτ. σουπας μουστάρδα. Τα χτυπάω να διαλυθεί η μουστάρδα και τα ρίχνω στο ταψί με τις πατάτες ολόκληρες και το κρέας. Δεν βάζω νερό καθόλου, το σκεπαζω καλά με λαδόκολα και αλουμινοχαρτο και σιγοψήνω 1:30- 2 ωρες σκεπασμένο και άλλη μισή ανοιχτό να ροδίσει.
Καταγράφηκε
Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν καλλιτέχνη. Το πρόβλημα είναι πώς να παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας.
https://arhontia.com/
https://toixografie.com
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...