Κάποτε είχα διαβάσει ότι μ'ονον
πρέπει να εφάπτεται στις τροφές!
η πλευρά η θαμπή Διότι απ΄την άλλη πλευρά περνούν ρινίσματα αλλουμινίου και συσσωρεύονται στους πνεύμονες!
Κάτι παρόμοιο είχα ακούσει και για τα χαρτιά φούρνου συγκεκριμμένα
για την λαδόκολα, ότι περιέχει αλδεϋδες που είναι δηλητηριώδεις!
Δεμ διευκρίνισε όμως :Γιά τήν παλαιού τύπου λαδόκολα την καφε-μπέζ: ή την λευκή που είναι σαν πλαστική και λέγεται γκριζ πέϊπερ :
Τώρα ποιός ξέρει την αλήθεια:Αρχίζω να πιστεύω :