|
« στις: Νοέμβριος 25, 2008, 15:46:23 μμ »
|
|
xanthibax
Ανώτατο μέλος
|
|
Φύλο:
Μηνύματα: 1.344
Μέλος από: Μάι, 2008
|
|
|
Απάντηση #1
|
« στις: Νοέμβριος 25, 2008, 16:01:42 μμ »
|
|
al1975
Επισκέπτης
|
|
|
Λοιπόν Ξανθή το έχω φάει πολλές φορές και είναι πολύ καλό. Κάτω εχει παντεσπάνι σιροπιασμένο , κρέμα και σαντιγί και απο πάνω το πασπαλίζουν με κανέλα. Θα προσπαθήσω να βρω την συνταγή...
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Απάντηση #2
|
« στις: Νοέμβριος 25, 2008, 16:03:52 μμ »
|
|
Απάντηση #3
|
« στις: Νοέμβριος 25, 2008, 16:18:39 μμ »
|
|
al1975
Επισκέπτης
|
|
|
|
|
Απάντηση #4
|
« στις: Νοέμβριος 25, 2008, 16:20:39 μμ »
|
|
giota
Ανώτατο μέλος
|
|
Φύλο:
Μηνύματα: 5.625
Μέλος από: Οκτ, 2007
|
|
|
Απάντηση #5
|
« στις: Νοέμβριος 25, 2008, 21:25:11 μμ »
|
|
Απάντηση #6
|
« στις: Νοέμβριος 25, 2008, 21:29:51 μμ »
|
|
Απάντηση #7
|
« στις: Νοέμβριος 25, 2008, 21:47:59 μμ »
|
|
Rena
Επισκέπτης
|
|
|
Μαργαρίτα μου, όχι δεν είναι έτσι. Έχει μια λεπτή στρώση παντεσπάνι σιροπιασμένο με ευδιάκριτη γεύση κανέλλας, και από πάνω κρέμα ζαχαροπλαστικής και πάλι κανέλλα.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #8
|
« στις: Νοέμβριος 25, 2008, 22:05:30 μμ »
|
|
Απάντηση #9
|
« στις: Νοέμβριος 26, 2008, 09:07:23 πμ »
|
|
Απάντηση #10
|
« στις: Νοέμβριος 26, 2008, 09:46:08 πμ »
|
|
IRINI
Επισκέπτης
|
|
|
|
|
Απάντηση #11
|
« στις: Νοέμβριος 26, 2008, 10:20:07 πμ »
|
|
Απάντηση #12
|
« στις: Νοέμβριος 26, 2008, 10:27:21 πμ »
|
|
Απάντηση #13
|
« στις: Νοέμβριος 26, 2008, 11:59:36 πμ »
|
|
Απάντηση #14
|
« στις: Νοέμβριος 26, 2008, 13:03:05 μμ »
|
|
|