GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μάιος 05, 2024, 14:57:50 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Αναζήτηση Συνταγής
| | |-+  Σάλτσα για ρολό κοτόπουλο SOS
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Σάλτσα για ρολό κοτόπουλο SOS  (Αναγνώστηκε 21786 φορές)
« στις: Δεκέμβριος 05, 2008, 17:59:58 μμ »
stamkoz Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 104
Μέλος από: Νοέ, 2008

Προφίλ
SOS έχω να ψήσω κοτόπουλα ρολό και δεν ξέρω με τί σάλτσα πάει.


Το ρολό έχει μέσα μπέικον πιπεριά και από έξω πάπρικα.


thaaaanks
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Δεκέμβριος 05, 2008, 18:04:20 μμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
εγω θα προτεινα.... μεσα σε ενα σεικερ ή μουλτι ανακατευεις λαδι, χυμο απο ενα πορτοκαλι, μουσταρδα, λιγη κετσαπ και 2 κουταλιες της σουπας τυρι φιλαδελφεια και περιχυνεις το ρολο και στο φουρνο...
γινεται καταπληκτικο!!αν δε σου αρεσει το πορτοκαλι μπορεις να βαλεις εναλλακτικα κρασι λευκο .
δοκιμασε το και πες μου


« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 05, 2008, 18:16:39 μμ από margarita79 » Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Απάντηση #2
« στις: Δεκέμβριος 05, 2008, 21:42:48 μμ »
KATE Αποσυνδεδεμένος
Ανώτερο μέλος
****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 568
Μέλος από: Αύγ, 2007

Προφίλ WWW
Για δες και αυτό αν σου κάνει

https://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2210&Itemid=49
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 02, 2010, 01:30:55 πμ από ArXoS » Καταγράφηκε
 
Απάντηση #3
« στις: Δεκέμβριος 10, 2008, 11:56:16 πμ »
stamkoz Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 104
Μέλος από: Νοέ, 2008

Προφίλ
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... Τελικά σε σέικερ ανακάτεψα χυμό από ένα πορτοκάλι, ένα λεμόνι, λάδι, ρίγανι και το έλουσα!! Έγινε πολύ καλό και ζουμερό.

Επειδή έμεινε πολύ σάλτσα την έδεσα με corn flour και πριν σερβίρω στο μπουφέ την έριξα στο κομμένο σε φέτες ρολό.
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω