Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Απρίλιος 27, 2024, 10:08:20 πμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Συνταγές
Ζυμαρικά - Δημητριακά - Όσπρια
Ταλιατέλες με συκωτάκια πουλιών
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: Ταλιατέλες με συκωτάκια πουλιών (Αναγνώστηκε 26030 φορές)
«
στις:
Ιούνιος 04, 2007, 12:22:50 μμ »
sgr
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 4.438
Μέλος από: Ιούν, 2007
Ταλιατέλες με συκωτάκια πουλιών
Υλικά
1/2 κιλό συκωτάκια πουλιών
1/2 φλ. τσ. βούτυρο ή λάδι
1 ψιλοκομμένο καρότο
1 ψιλοκομμένο μέτριο κρεμμύδι
1 ψιλοκομμένο κλωνάρι σέλινο
200 γρ. μανιτάρια σε φετάκια
1/2 φλ. τσ. άσπρο κρασί
1/2 κιλό πράσινες ταλιατέλες
τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Ετοιμάζετε "ραγού" από συκωτάκια. Τα πλένετε και τα ρίχνετε σε νερό που βράζει για 3 περίπου λεπτά, τα στραγγίζετε και τα κόβετε σε τέταρτα.
Σωτάρετε με το λάδι το καρότο, το κρεμμύδι και το σέλινο ώσπου να μαραθούν. Προσθέτετε τα μανιτάρια και τα σωτάρετε μαζί για μερικά λεπτά. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι και αφήνετε να σιγοψηθούν 25 λεπτά. Τα σβήνετε με το κρασί και τα ψήνετε ώσπου να πήξει η σάλτσα τους.
Βράζετε τις ταλιατέλες με μια κουταλιά λάδι και τις στραγγίζετε. Στρώνετε τις ταλιατέλες, προσθέτετε αρκετή παρμεζάνα τριμμένη και το μισό ραγού από συκωτάκια, ανακατεύετε και μετά ρίχνετε επάνω το υπόλοιπο ραγού.
Συνταγή της μητέρας μου.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 05, 2007, 15:18:14 μμ από admin
»
Καταγράφηκε
Απάντηση #1
«
στις:
Ιούνιος 04, 2007, 23:48:02 μμ »
ArXoS
Διαχειριστής
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 5.605
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Ταλιατέλες με συκωτάκια πουλιών
Μεταφέρθηκε στο portal
Καταγράφηκε
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...