1 φλυτζανι κριθαρακι
2 φλυτζανια ρυζι (μπασματι)
1 φλυτζανι βρασμενα ροβυθια
βουτυρο-αλατι,πιπερι
Εκτελεση
======
Τσιγαριζουμε με 2 κουταλιες βουτυρο το κριθαρακι.
Μετα βαζουμε 4 φλυτζανια νερο στην κατσαρολα και μολις παρει βραση προσθετουμε το ρυζι με τα βρασμενα ρεβυθια
αλατακι και πιπερακι.
Μολις πιει τα υγρα του ειναι ετοιμο.
Η γευση του πρεπει να ειναι λιγο αψητο.
Ριχνωμε βουτυρο καμμενο και το σκεπαζουμε μιση ωρα με μια πετσετα πριν σερβιρουμε.
Βαλτε τα ρεβυθια στην μεση του πιατου ειναι πιο εντυπωσιακο.
Αυτη η συνταγη ειναι αφιερωμενη στον πασα μας εδω.........κανω για γιουσουφακι?
?
Μιραντα