GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 27, 2024, 20:57:09 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Αναζήτηση Συνταγής
| | |-+  Μαλακό μπισκότο, βάση πάστας
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μαλακό μπισκότο, βάση πάστας  (Αναγνώστηκε 5020 φορές)
« στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 13:26:34 μμ »
arhontia Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 720
Μέλος από: Ιούν, 2007

Arhontia Karakosta Προφίλ WWW
Δοκίμασα καταπληκτική πάστα, χωρίς ψωμί-παντεσπάνι. Η βάση ήταν πολύ ανάλαφρο μαλακό μπισκότο. Σαν σαβαγιάρ, αλλά μαλακό και όχι παπαριασμένο σε σιρόπι. Πριν αρχίσω τα πειράματα μήπως έχει κανείς καμιά παρόμοια συνταγή; Το μπισκότο ψάχνω, όχι την κρέμα.
Καταγράφηκε
Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν καλλιτέχνη. Το πρόβλημα είναι πώς να παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας.
https://arhontia.com/
https://toixografie.com
 
Απάντηση #1
« στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 08:42:06 πμ »
elie Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 644
Μέλος από: Οκτ, 2007

Προφίλ WWW
Μάλλον δεν έχω φάει αυτό που λες αλλά όπως το περιγράφεις θα δοκίμαζα shortbread, ελαφρά ψημένο.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #2
« στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 18:36:33 μμ »
Nena Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 987
Μέλος από: Αύγ, 2007

Προφίλ
Ο κ. Παρλιάρος, σε κάποιο Σάββατο, έδωσε συνταγή για μαλακά μπισκότα που τα έκανε γεμιστά με λευκή σοκολάτα. Αν σ ενδιαφέρει αυτή την βρίσκουμε.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #3
« στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 20:17:46 μμ »
karvelinio Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 7
Μέλος από: Ιαν, 2009

Προφίλ
θα ειχε ενδιαφερον να την δουμε
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #4
« στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 21:29:06 μμ »
arhontia Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 720
Μέλος από: Ιούν, 2007

Arhontia Karakosta Προφίλ WWW
 Ναι, με ενδιαφέρει. Θα δοκιμάσω μέχρι να πετύχω κάτι σχετικό. Ήταν φοβερή βάση για τουρτοειδή!
Καταγράφηκε
Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν καλλιτέχνη. Το πρόβλημα είναι πώς να παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας.
https://arhontia.com/
https://toixografie.com
 
Απάντηση #5
« στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 00:40:13 πμ »
Marinaki Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.856
Μέλος από: Σεπ, 2008

Προφίλ
Μιας και την βρήκα του Παρλιάρου την παραθέτω:60 γρ. ασπράδι αυγού (από 2 αυγά)
135 γρ. αμύγδαλο σκόνη
175 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
10 γρ. κακάο
50 γρ. ζάχαρη
60 γρ. ασπράδι αυγού (από 2 μικρά αυγά)
Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη με τα 175 γρ. ζάχαρη, το κακάο και τα 60 γρ. ασπράδι. Χτυπάμε τα 50 γρ. ζάχαρη μαζί με τα 60 γρ. ασπράδι σε μαρέγκα και το ενσωματώνουμε στο προηγούμενο μείγμα ανακατεύοντας απαλά. Με ένα κορνέ σχηματίζουμε μικρά μπισκότα διαμέτρου 3-4 εκ. σε μία λαδόκολλα. Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 12 λεπτά.
Ελπίζω να βοήθησα.
Καταγράφηκε
Δε γράφεται πάντοτε με τη λογική η ομορφιά στη ζωή. Χρειάζεται κάπου κάπου και η τρέλα.
 
Απάντηση #6
« στις: Φεβρουάριος 24, 2009, 09:34:15 πμ »
arhontia Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 720
Μέλος από: Ιούν, 2007

Arhontia Karakosta Προφίλ WWW
Ευχαριστώ πολύ!!  Χαμόγελο
Αν αποδώσουν τα πειράματα και δεν  sick εκραγεί το εργαστήριο, θα σας ενημερώσω!! Σαρκασμός
Καταγράφηκε
Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν καλλιτέχνη. Το πρόβλημα είναι πώς να παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας.
https://arhontia.com/
https://toixografie.com
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω