GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μάιος 04, 2024, 18:39:34 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Αναζήτηση Συνταγής
| | |-+  Απορία για cheesecake toping:)
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Απορία για cheesecake toping:)  (Αναγνώστηκε 1891 φορές)
« στις: Μάρτιος 13, 2009, 11:40:42 πμ »
Lydia Αποσυνδεδεμένος
Πλήρες μέλος
***
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 234
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
έχω 1 βάζο κομπόστα ροδάκινο που δεν θέλω να το φάω αλλά ούτε να το πετάξω. είπα να το χρησιμοποιήσω για cheesecake. να κόψω τα ροδάκινα σε μικρά κομματάκια και να δέσω το χυμό με corn flour ή τι άλλο? πείτε καμμία ιδέα Στριφογύρισμα ματιών

ευχαριστώ!
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Μάρτιος 13, 2009, 11:46:20 πμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
νομιω πολυ καλη ιδεα λυδια! up
εγω ισως προσθετα και λιγη μαρμελαδα ροδακινο ή βερικοκο αν ειχα...
πες μας για το αποτελεσμα!
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω