Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Απρίλιος 26, 2024, 21:15:25 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Συνταγές
Γλυκά
Αντικατάσταση αυγών σε μπράουνις
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: Αντικατάσταση αυγών σε μπράουνις (Αναγνώστηκε 2808 φορές)
«
στις:
Μάρτιος 19, 2009, 21:25:44 μμ »
Marinaki
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 1.856
Μέλος από: Σεπ, 2008
Αντικατάσταση αυγών σε μπράουνις
Γεια σας!
Παρακολουθούσα χθες την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, που έφτιαχνε μπράουνις με δαμάσκηνα. Κάποια στιγμή ανέφερε ότι μπορούμε να μειώσουμε τα αυγά της συνταγής αρκεί να βάλουμε περισσότερο αλεύρι. Μήπως ξέρει κανείς/καμία πόσο παραπάνω αλεύρι χρειάζεται αν αφαιρέσω ένα ή δύο αυγά; Οι αναλογίες της συνταγής είναι οι εξής:
150γρ ΑΛΕΥΡΙ
150γρ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
200γρ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
4 ΑΒΓΑ
200γρ ΑΧΝΗ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
120γρ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ (12 ΚΟΜΜΑΤΙΑ)
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καταγράφηκε
Δε γράφεται πάντοτε με τη λογική η ομορφιά στη ζωή. Χρειάζεται κάπου κάπου και η τρέλα.
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...