GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 29, 2024, 15:34:14 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Αναζήτηση Συνταγής
| | |-+  Κόκκορας αλανιάρης
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες « 1 2 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Κόκκορας αλανιάρης  (Αναγνώστηκε 16004 φορές)
Απάντηση #15
« στις: Σεπτέμβριος 23, 2010, 13:11:32 μμ »
sgr Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 4.438
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
 Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #16
« στις: Σεπτέμβριος 25, 2010, 11:19:15 πμ »
voula Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.927
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Βρε παιδιά και εγώ δεν τρελαίνομαι για κόκορα αλλά με χυλοπίτες, με τραχανά , μπαρδουνιώτικος , μ΄ένα χοντρό μακαρόνι μια χαρά είναι. Και εγώ δεν τον μαρινάρω. Τον μαγειρεύω κατευθείαν και ψήνω ή σε χύτρα ή σε σιγανή φωτιά. Μόνο ψητός δεν γίνεται γιατί είναι σκληρός.
Πασταφλώρα μου δεν έφταιγε το κοκοράκι αλλά η συντήρησή του μετά το σφάξιμο.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #17
« στις: Σεπτέμβριος 25, 2010, 12:13:11 μμ »
Pastaflora Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 4.918
Μέλος από: Μάι, 2008

Προφίλ
Δηλαδή Βούλα μου: Κάντο μου λίγο λιανά; Απορία Απορία Απορία
Καταγράφηκε
May the brightest Rainbow shine on you today.
 
Απάντηση #18
« στις: Σεπτέμβριος 27, 2010, 10:00:33 πμ »
Flora Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.862
Μέλος από: Φεβ, 2008

Προφίλ
Αποστολή εξετελέσθη  up
Το κοκορόπουλο έγινε νοστιμότατο, μαλακό και έδεσε με τη σάλτσα του υπέροχα. Το δε χοντρό μακαρόνι του πήγαινε πολύ Κλείσιμο ματιού
Αφού τον έκοψα σε μερίδες, μαριναρίστηκε στο ψυγείο από βραδύς με κόκκινο κρασί, κανέλα δάφνη και μπαχάρια.
Το πρωί, τον σώταρα σε ελαιόλαδο κρεμμυδάκι και λίγο σκόρδο, τον έσβησα με το κρασί και τον σιγοέβρασα για δύο ώρες. Έπειτα του έριξα φρέσκια τομάτα, αλάτι, πιπέρι, λίγη ζάχαρη και άφησα μπόλικη από σάλτσα στη άκρη. Έβρασα τα μακαρόνια να κρατάνε αρκετά, τα σούρωσα και τα ξανάβαλα στη φωτιά με την περίσσια σάλτσα αυτή τη φορά, ανακατεύοντάς τα συνέχεια ώστε να την τραβήξουν. Ανακάτεψα τυράκι και σέρβιρα με τον κόκκορα. Πανδαισία!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας, για μια ακόμη φορά με βγάλατε ασπροπρόσωπη  rose
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες « 1 2 Πάνω