GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μάιος 05, 2024, 17:31:34 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Αναζήτηση Συνταγής
| | |-+  ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες « 1 2 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ  (Αναγνώστηκε 31222 φορές)
Απάντηση #15
« στις: Απρίλιος 15, 2009, 23:11:14 μμ »
Faye Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.940
Μέλος από: Ιαν, 2009

Προφίλ
Νένα μου σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Ντροπή Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο μη φανταστείς, ακούω διαβάζω, δοκιμάζω διάφορα όπως όλες μας φαντάζομαι Χαμόγελο

Να διευκρινήσω για την πορτοκαλόφλουδα ότι καθαρίζω το πορτοκάλι γύρω γύρω όσο πιο έξω μπορώ να μη βάλω και το άσπρο του γιατί πικρίζει. Το πορτοκαλί κομμάτι μόνο στην κοιλίτσα.

Στα κολοκυθάκια κι εγώ πολλές φορές έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα και όχι μόνο στο μπριάμ αλλλά ακόμη και στα βραστά Απορία Ή τα έχουν παραφουσκώσει στα λιπάσματα ή τα έχουν από πέρσυ σε κανένα ψυγείο και είναι παγερά Στριφογύρισμα ματιών
Στις πατάτες όμως  έχω έναν παραγωγό που παίρνω χρόνια από τη Θήβα και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Κάποιες φορές έχω πάρει και πατάτες Κύπρου και αυτές πολύ καλές τις βρήκα επίσης Κλείσιμο ματιού
Καταγράφηκε
  Χαμογελάτε!!!  Κάνει τους άλλους ν ανησυχούν.....
 
Απάντηση #16
« στις: Απρίλιος 22, 2009, 20:23:00 μμ »
despoinaki Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 2.212
Μέλος από: Νοέ, 2008

Προφίλ
Κορίτσια, οι πατάτες όντως και εμένα, όταν ήμουν νέα νοικοκυρά με ταλαιπώρησαν πάραααααα πολύ. Τις έκανα χάλια. Σήμερα πια μπορώ να πω πως είναι σπεσιαλιτέ μου. Κάνω τις πατάτες με πολλούς τρόπους. Ένας που μας αρέσει πολύ είναι αυτό που δημοσίευσα εδώ και είναι μάλιστα και διαίτης. Ο άλλος, επίσης πολύ αγαπημένος είναι ο εξής: Κόβω τις πατάτες σε κύβους κανονικούς και μέσα στο ταψί, ρίχνω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λάδι και λεμόνι. Νερό ούτε στάλα. Ανακατεύω πάρα πολύ καλά και ψήνω στους 200 βαθμούς. Γίνονται πεντανόστιμες. rose
Καταγράφηκε
Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα!
 
Εκτύπωση  Σελίδες « 1 2 Πάνω