GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 29, 2024, 03:46:42 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Αναζήτηση Συνταγής
| | |-+  παστουρμαδοπιτα
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες « 1 2 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: παστουρμαδοπιτα  (Αναγνώστηκε 21819 φορές)
Απάντηση #15
« στις: Ιανουάριος 07, 2008, 22:09:49 μμ »
SOULAPAPAF Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 94
Μέλος από: Νοέ, 2007

Προφίλ
 Κλείσιμο ματιού Κλείσιμο ματιούλοιπον κοριτσια την εφτιαξα, με φυλλο κρουστας κανακη, περασα το παστουρμα λιγο μεσα σ,ενα αυγο για να μαλακωσει , κασερακι μπολικο, φετες ντοματουλα, απω πανω ετριψα λιγη φετουλα ,λιγο ριγανιτσα, και σκεπασα με τα υπολοιπα φυλλα. εγινε ενα πραγμα μουρλια δε σας λεω τιποτα. πλακωσαμε με τον αδερφο μου και τα τσιπουρακια και τη τσακισαμε!! θερμιδες δε μετραμε βεβαια!! σας ευχαριστω ολες ,και χαιρομαι που ανταλασουμε αποψεις!! Φιλί Φιλί Φιλί Φιλί Φιλί Φιλί Φιλί Φιλί
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #16
« στις: Φεβρουάριος 26, 2008, 00:11:51 πμ »
elie Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 644
Μέλος από: Οκτ, 2007

Προφίλ WWW
Δυστυχώς μένω Αθήνα. Και εδώ δεν έχω βρει. Αν μάθεις που μπορώ να βρω γράψτω στο φορουμ. Θέλω πολύ να δοκιμάσω.

Σου είχα τάξει πληροφορίες αλλά μετά μου διέφυγε. Σήμερα βρήκα στο s/m (ανέλπιστο, στην Προμηθευτική!) και το θυμήθηκα.

Λοιπόν, το λινκ που είχα βρει αρχικά είναι αυτό

Σήμερα βρήκα άλλη μάρκα, θα το δεις και στη φωτό που βάζω, με αυτό το λινκ
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 26, 2008, 00:14:33 πμ από elie » Καταγράφηκε
 
Απάντηση #17
« στις: Φεβρουάριος 26, 2008, 08:32:09 πμ »
xrysa Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 964
Μέλος από: Φεβ, 2008

Προφίλ
Εγώ για παστουρμαδόπιτα δεν μπορώ να σας πω γιατί δεν μου αρέσει ο παστουρμάς, όμως τα φύλλα αυτά είναι καταπληκτικά! Τα έχω πάρει πολλές φορές γιατί εδώ τα βρίσκουμε εύκολα έχει εργαστήρια που τα φτιάχνουν.Είναι προψημένα και ακόμη και τηγανητά να τα κάνεις δεν ρουφούν πολύ λάδι. Αν τα βρείτε δοκιμάστε γίνονται και ωραία τυρόπιτα.
Καταγράφηκε
Μπορείς να μάθεις την αξία ενός ανθρώπου παρατηρώντας τα ελλατώματά του.
 
Απάντηση #18
« στις: Φεβρουάριος 26, 2008, 08:57:24 πμ »
elie Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 644
Μέλος από: Οκτ, 2007

Προφίλ WWW
Αν τα βρείτε δοκιμάστε γίνονται και ωραία τυρόπιτα.
Κι εγώ για τυρόπιτα τα προορίζω ή για σπανακόπιτα. Να γίνεται άραγε σπανακόπιτα ή θα "ποτίζει" το φύλλο και δεν θα είναι τραγανό;
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #19
« στις: Φεβρουάριος 26, 2008, 09:07:02 πμ »
Mary Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 2.702
Μέλος από: Σεπ, 2007

Προφίλ
Elie χίλια ευχαριστώ. Θα ψάξω να το βρω οπωσδήποτε για να φτιάξω την original παστουρμαδόπιτα. Και πάλι ευχαριστώ.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #20
« στις: Φεβρουάριος 26, 2008, 09:22:53 πμ »
xrysa Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 964
Μέλος από: Φεβ, 2008

Προφίλ
elie το φύλλο αυτό δεν ποτίζει εύκολα γιατί είναι προψημένο δεν θα έχεις πρόβλημμα
Καταγράφηκε
Μπορείς να μάθεις την αξία ενός ανθρώπου παρατηρώντας τα ελλατώματά του.
 
Απάντηση #21
« στις: Φεβρουάριος 26, 2008, 10:22:10 πμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
πρωτη μου φορα τα βλεπω θα τα ψαξω ομως.
σε ευχαριστουμε
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Απάντηση #22
« στις: Μάιος 15, 2009, 14:34:30 μμ »
Faye Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.940
Μέλος από: Ιαν, 2009

Προφίλ
Κορίτσια μου μια και υπάρχει ήδη ανοικτό το θέμα να ρωτήσω κάτι.

Αύριο για τη euroμάζωξη θα φτιάξω την λουκανόπιτα της Βούλας αλλά μου ζήτησαν και παστρουμαδόπιτα, απλη θα τη φτιάξω με παστρουμά, κασέρι, τομάτα. Για το φύλλο όμως δεν είμαι σίγουρη τι να βάλω τελικά λέτε; Σφολιάτα ή κρούστας, γιατί τις μάρκες που λέει εδώ δύσκολο να τις βρω. Έλεγα να κάνω το ένα φύλλο σφολιάτας λουκανόπιτα και το άλλο παστρουμαδόπιτα, αλλά λέτε να μη γίνει τραγανό το φύλλο λόγω της τομάτας; Απορία
Καταγράφηκε
  Χαμογελάτε!!!  Κάνει τους άλλους ν ανησυχούν.....
 
Απάντηση #23
« στις: Μάιος 15, 2009, 14:39:30 μμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
fey για τη παστουρμαδοπιτα οπωσδηοποτε κρουστας.
Μπορεις να κανεις και ατομικα παστουρμαδοφακελακια για πιο ευκολο .
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Απάντηση #24
« στις: Μάιος 15, 2009, 14:48:13 μμ »
Katerina Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 947
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Κι εγώ, Fey, με φύλλο κρούστας την κάνω και γίνεται μια χαρά τραγανή. Μην τη φοβάσαι!

Όσο για τα παστουρμαδοπιτάκια που αναφέρει η Μαργαρίτα, είχα δει σε εκπομπή του Μαμαλάκη να τα κάνουν τριγωνάκια, και μετά τα τηγάνιζαν (αν και θα είναι εξίσου νόστιμα και ψητά νομίζω, να γίνουν και λίγο πιο ελαφριά για το στομάχι...).
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 15, 2009, 14:50:46 μμ από Katerina » Καταγράφηκε
 
Απάντηση #25
« στις: Μάιος 15, 2009, 14:52:20 μμ »
margarita79 Αποσυνδεδεμένος
Γενικός συντονιστής - VIP
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.145
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
σχετικα με το τραγανο... η μητερα μου εχει εναν τροπο που πριν βαλει πιτα με φυλλο κρουστας στον φουρνο πιτσιλαει την επιφανεια με νερο.
ειναι λιγο δυσκολο να το περιγραψω (ανοιγει τη βρυση στη κουζινα στο ντους και κανει ενα περασμα το ταψι πολυ γρηγορο κατω απο το νερο αλλα μιλαμε για κλασματα δευτερολεπτου).
Παντως ετσι κα νει και στην πασδουρμαδοπιτα και ας εχει ντοματα.
(εγω δεν το πολυπετυχαινω ομολογω  Μεγάλο χαμόγελο)
Καταγράφηκε
Δεν υπάρχουν απραγματοποίητα όνειρα, μόνο η πεπερασμένη μας αντίληψη για το τι είναι πραγματοποιήσιμο..
 
Απάντηση #26
« στις: Μάιος 15, 2009, 14:55:03 μμ »
Faye Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.940
Μέλος από: Ιαν, 2009

Προφίλ
Ευχαριστώ κορίτσια μου θα την κάνω με κρούστας κι εγώ για σιγουριά και θα σας πώ.

Μαργαρίτα δύσκολα μου βάζεις με το νεράκι Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Κλείσιμο ματιού

Τώρα που είπαμε για τραγανό μου είχε πει μια γιαγιά σε όλες τις πίτες να αλείφω το κάτω φύλλο πριν βάλω οποιαδήποτε γέμιση με αυτγό, αλλά δεν το έχω κάνει για να σας πω αποτελέσματα Αναποφασιστικότητα

Α παιδιά η γνωστή κυρία Βούλα στο κάτι ψήνεται είχε κάνει παστρουμαδόπιτα με σφολιάτα αλλά δεν είχα δει την εκπομπή για να ακούσω σχόλια.

Εγώ κρούστας θα βάλω για σιγουριά up
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 15, 2009, 14:59:31 μμ από Fey » Καταγράφηκε
  Χαμογελάτε!!!  Κάνει τους άλλους ν ανησυχούν.....
 
Απάντηση #27
« στις: Μάιος 15, 2009, 16:19:30 μμ »
Pastaflora Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 4.918
Μέλος από: Μάι, 2008

Προφίλ
Κορίτσια μην παιδεύεστε και αναρωτιέστε :Σας δημοσιεύω τις συνταγές μου αμέσως. Α Μία είναι αυθεντική Αρμένικη, και οι άλλες δύο πολίτικες. Αλλά  πρώτα από όλα  η σωστή είναι ,με  ΚΑ ΣΕ ΡΙ , ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΕ ΆΛΛΟ ΤΥΡΙ.  κατά τα άλλα περίορέξεως...κολοκυθοπιτα!Όσο για το λάδωμα απαραίτητο, και για να είναι τραγανό το φύλλο λίγο νισεστέ, στην ζύμη και στο άνοιγμα. Ποτέ  μα ποτέ α΄πο κάτω νερό!, Από επάνω μπορείτε να την αλείψετε με μείγμα νερουλάδι και γάλα εβαπορέ, ή μόνο με αυγό ή ασπράδι!. Μην γελιέστε.  Μαργαριτούλα σου στέλω παστουρμαδοειδείς συνταγές και δημοσίευσέ τες αν θέλεις  να φάτε  σήμερα .Φιλάκια.
Καταγράφηκε
May the brightest Rainbow shine on you today.
 
Απάντηση #28
« στις: Μάιος 15, 2009, 16:40:43 μμ »
Pastaflora Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 4.918
Μέλος από: Μάι, 2008

Προφίλ
ΑΓΆΠΕΣ ΜΟΥ, ΚΟΡΙΤΣΆΚΙΑ ΜΟΥ!

Σας τις δημοσίευσα όλες, στην αρχική σελίδα  βρήτε και φτιάξτε όλα τα παράγωγα και υποπαράγωγα του αγαπημλενου σας παστουρμά!
Κατευθείαν από τον Ναστρεντίν Χότζα!
Καταγράφηκε
May the brightest Rainbow shine on you today.
 
Εκτύπωση  Σελίδες « 1 2 Πάνω