Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Μάιος 05, 2024, 19:44:02 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Αναζήτηση Συνταγής
Κοτόπουλο με κάρυ-Τα Φωτα σας παρακαλώ!!!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
«
1
2
Αποστολέας
Θέμα: Κοτόπουλο με κάρυ-Τα Φωτα σας παρακαλώ!!! (Αναγνώστηκε 11808 φορές)
Απάντηση #15
«
στις:
Ιούνιος 02, 2009, 10:56:30 πμ »
joannoula
Ανώτατο μέλος
Πιάσε το χέρι μου, θα τα καταφέρουμε, τ΄ορκίζομαι!
Φύλο:
Μηνύματα: 1.276
Μέλος από: Απρ, 2009
Απ: Κοτόπουλο με κάρυ-Τα Φωτα σας παρακαλώ!!!
Κοριτσάρες μου, καλημέρα
Το κοτοπουλάκι χθές μαγειρεύτηκε με την συνταγή της Pastaflora. Μιά μόνο λέξη: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
Αν δεν το έχετε μαγειρέψει ακόμα,χάνετε
. Σπεύσατε!!! Φυσικά έπονται στο μέλλον & οι άλλες συνταγές
Ευχαριστώ & γιά τις πληροφορίες για το τζίντζερ
.Αν πάρω τη φρέσκια πιπερόριζα, πώς τη συντηρώ; Ισως στην κατάψυξη
Καταγράφηκε
Σήμερα θα είναι ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ από χθες!!!
Απάντηση #16
«
στις:
Ιούνιος 02, 2009, 11:12:43 πμ »
Faye
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 1.940
Μέλος από: Ιαν, 2009
Απ: Κοτόπουλο με κάρυ-Τα Φωτα σας παρακαλώ!!!
Χαχα Ιωαννούλα, απ ότι βλέπω αυτό το μήνα θα τρώτε αποκλειστικά κοτόπουλο με κάρυ
Χαίρομαι που σου πέτυχε
Την πιπερόριζα εγώ τη διατηρώ στο ψυγείο, στο συρτάρι με τα λαχανικά και τρίβω λίγη φρέσκια κάθε φορά. Διατηρείται πολύ καιρό και δε χρειάζεται να αγοράσεις και μεγάλη ποσότητα. Βρίσκεις σε όλα τα s/m.
Φιλάκια
Καταγράφηκε
Χαμογελάτε!!! Κάνει τους άλλους ν ανησυχούν.....
Απάντηση #17
«
στις:
Ιούνιος 02, 2009, 13:32:59 μμ »
Pastaflora
VIP Member
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 4.918
Μέλος από: Μάι, 2008
Απ: Κοτόπουλο με κάρυ-Τα Φωτα σας παρακαλώ!!!
Η φρέσκια πιπερόριζα διατηρείται πάρα πολύ καιρό στην συντήρηση, πόρτα του ψυγείου, ή την αφήνεις ξεραίνεται και την τρίβεις σαν σκόνη, ¨οταν είναι φρέσκια να την ξεφλουδίζεις και να την τρίβεις στον τρίφτη. Πολλοί δεν την ξεφλουδίζουν, Είναι πάντα νόστιμη, σαν λεμόνι, η γεύση της τονίζει την γεύση του λεμονιού όπως και η Λουίζα. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις στην ζαχαροπλαστική κάνοντας κουλουράκια όπως κάνουν στην Σκανδιναυϊα, και στην κουζίνα στα κινέζικα φαγητά σου με τις γλυκόξυνες σάλτσες! Ευχαριστώ για το όμορφο π/μ και για τα καλά σου λόγια, τα ΄βαλα στην συνταγή να σε θυμάμαι...!
Καταγράφηκε
May the brightest Rainbow shine on you today.
Απάντηση #18
«
στις:
Ιούνιος 03, 2009, 12:37:41 μμ »
Nena
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 987
Μέλος από: Αύγ, 2007
Απ: Κοτόπουλο με κάρυ-Τα Φωτα σας παρακαλώ!!!
Να σας πω και πως καθαρίζεται η πιπερόριζα: Την ξύνετε ελαφρά με
κουταλάκι του γλυκού!
Καταγράφηκε
Απάντηση #19
«
στις:
Ιούνιος 15, 2009, 16:56:09 μμ »
mama
Αρχάριο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 3
Μέλος από: Μάι, 2009
Απ: Κοτόπουλο με κάρυ-Τα Φωτα σας παρακαλώ!!!
Κοβεις το τζιντζερ σε λεπτες ροδελες βαζεις μια κατω απο ενα πλατυ μαχαιρι και κτυπας με το χερι σου το μαχαιρι απο πανω .Γινετε λιωμα.
Καταγράφηκε
Σελίδες
«
1
2
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...