GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μάιος 05, 2024, 19:44:02 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Αναζήτηση Συνταγής
| | |-+  Κοτόπουλο με κάρυ-Τα Φωτα σας παρακαλώ!!!
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες « 1 2 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Κοτόπουλο με κάρυ-Τα Φωτα σας παρακαλώ!!!  (Αναγνώστηκε 11808 φορές)
Απάντηση #15
« στις: Ιούνιος 02, 2009, 10:56:30 πμ »
joannoula Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Πιάσε το χέρι μου, θα τα καταφέρουμε, τ΄ορκίζομαι! Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.276
Μέλος από: Απρ, 2009

Προφίλ
Κοριτσάρες μου, καλημέρα Φιλί Φιλί Φιλί
Το κοτοπουλάκι χθές μαγειρεύτηκε με την συνταγή της Pastaflora. Μιά μόνο λέξη: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ up up up
Αν δεν το έχετε μαγειρέψει ακόμα,χάνετε . Σπεύσατε!!! Φυσικά έπονται στο μέλλον & οι άλλες συνταγές Κλείσιμο ματιού
Ευχαριστώ & γιά τις πληροφορίες για το τζίντζερ kissed.Αν πάρω τη φρέσκια πιπερόριζα, πώς τη συντηρώ; Ισως στην κατάψυξη Αναποφασιστικότητα


Καταγράφηκε
Σήμερα θα είναι ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ από χθες!!!
 
Απάντηση #16
« στις: Ιούνιος 02, 2009, 11:12:43 πμ »
Faye Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.940
Μέλος από: Ιαν, 2009

Προφίλ
Χαχα Ιωαννούλα, απ ότι βλέπω αυτό το μήνα θα τρώτε αποκλειστικά κοτόπουλο με κάρυ Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο

Χαίρομαι που σου πέτυχε up

Την πιπερόριζα εγώ τη διατηρώ στο ψυγείο, στο συρτάρι με τα λαχανικά και τρίβω λίγη φρέσκια κάθε φορά. Διατηρείται πολύ καιρό και δε χρειάζεται να αγοράσεις και μεγάλη ποσότητα. Βρίσκεις σε όλα τα s/m.

Φιλάκια kissed kissed
Καταγράφηκε
  Χαμογελάτε!!!  Κάνει τους άλλους ν ανησυχούν.....
 
Απάντηση #17
« στις: Ιούνιος 02, 2009, 13:32:59 μμ »
Pastaflora Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 4.918
Μέλος από: Μάι, 2008

Προφίλ
Η φρέσκια πιπερόριζα διατηρείται πάρα πολύ καιρό στην συντήρηση, πόρτα του  ψυγείου, ή την αφήνεις ξεραίνεται και την τρίβεις σαν σκόνη,  ¨οταν είναι φρέσκια  να την ξεφλουδίζεις και να την τρίβεις στον τρίφτη. Πολλοί δεν την ξεφλουδίζουν,  Είναι πάντα  νόστιμη, σαν λεμόνι, η γεύση της  τονίζει την γεύση του λεμονιού όπως και η Λουίζα. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις στην ζαχαροπλαστική  κάνοντας κουλουράκια όπως κάνουν στην  Σκανδιναυϊα, και στην κουζίνα στα κινέζικα  φαγητά σου με τις γλυκόξυνες σάλτσες! Ευχαριστώ  για το όμορφο π/μ και για τα καλά σου λόγια, τα ΄βαλα στην συνταγή να σε θυμάμαι...!
Καταγράφηκε
May the brightest Rainbow shine on you today.
 
Απάντηση #18
« στις: Ιούνιος 03, 2009, 12:37:41 μμ »
Nena Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 987
Μέλος από: Αύγ, 2007

Προφίλ
Να σας πω και πως καθαρίζεται η πιπερόριζα: Την ξύνετε ελαφρά με κουταλάκι του γλυκού!
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #19
« στις: Ιούνιος 15, 2009, 16:56:09 μμ »
mama Αποσυνδεδεμένος
Αρχάριο μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 3
Μέλος από: Μάι, 2009

Προφίλ
Κοβεις το τζιντζερ σε λεπτες ροδελες βαζεις μια κατω απο ενα πλατυ μαχαιρι και  κτυπας με το χερι σου το μαχαιρι απο πανω .Γινετε λιωμα.
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες « 1 2 Πάνω