Μαργαρίτα μου αν τα λαχανικά σου δε βγάζουν νεράκι και επειδή θέλουν και περισσότερη ώρα απ το ψάρι να ψηθούν κι εν τω μεταξύ το ψάρι μπορεί να στεγνώσειπρόσθεσε λίγο νεράκι και σκέπασέ το με αλουμινόχαρτο . Το ξεσκεπάζεις στο τέλος για να ροδίσει,
Επίσης μπορείς να ψήσεις το ψαράκι κατευθείαν μέσα στο αλουμινόχαρτο με λίγο λαδάκι, λεμονακι, ριγανίτσα, αλατοπίπερο. Γίνεται ζουμερό και νόστιμο.
Άλλος τρόπος για ολόκληρο μεγάλο ψάρι που μπορείτε να φάτε κι εσείς -καλά όχι εσύ-
μπορείς να το τυλίξεις σε λαδόκολλα αφού το αλατοπιπερώσεις και λαδώσεις ελαφρά, το τυλίγεις όπως το γκιούλμπασι το ψήνεις, το καθαρίζεις το βάζεις σε πιατελίτσα και περιχύνεις με χτυπημένο λαδολέμονο αλατοπίπερο, ριγανίτσα, το αφήνει λίγο να "τραβήξει" και σερβίρεις.
Και ένας ακόμη τρόπος: Απλώνεις στο ταψί πατατούλες σε λεπτές φέτες, στρώνεις από πάνω το ψάρι -οποιοδήποτε ψάρι-, καλύπτεις μς φέτες τομάτας και περιχύνεις με χτυπημένο λάδι, λεμόνι, ρίγανη, πιπεράκι, αλατάκι. Ψήνεις. Γίνεται πεντανόστιμο και τα παιδιά το λατρεύουν.
Ελπίζω να σου έδωσα κάποιες ιδέες