Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Μάιος 16, 2024, 20:42:59 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Γενική συζήτηση
Tεχνικές μαγειρέματος
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
«
1
2
3
4
»
Αποστολέας
Θέμα: Tεχνικές μαγειρέματος (Αναγνώστηκε 29581 φορές)
Απάντηση #15
«
στις:
Νοέμβριος 26, 2009, 09:36:16 πμ »
Flora
VIP Member
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 1.862
Μέλος από: Φεβ, 2008
Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Παράθεση από: Marinaki στις Νοέμβριος 25, 2009, 23:33:28 μμ
Τα αυγά εν τω μεταξύ για να βγουν τέλεια και να μην φύγει λίγο από το ασπράδι τους πρέπει να μην είναι φρέσκα.... Εγώ στο σπίτι το αυγό 1-2 ημερών δεν μπορώ να το καθαρίσω...το τρώω μελάτο!!!!!!!!!
Μαρινάκι, αυτό είναι αλήθεια.
Επίσης, τα πολύ φρέσκα αυγά, της ημέρας, δεν πρέπει να τα τρώμε λόγω σαλμονέλας...είναι καλύτερο να το αφήσουμε 1-2 μέρες στο ψυγείο και μετά να τα καταναλώσουμε
Όσο για τον κύριο....τι να πω...με άφησε με ανοιχτό το στόμα
Θα το δοκιμάσω το κόλπο του, το πολύ πολύ να κυνηγάμε το αυγό
Καταγράφηκε
Απάντηση #16
«
στις:
Δεκέμβριος 06, 2009, 09:11:56 πμ »
mariaZ
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 3.929
Μέλος από: Ιούν, 2009
Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Πως να κόψουμε ένα κοτόπουλο σε μερίδες
https://www.youtube.com/v/wyoG3ebfy2U&feature=related
Καταγράφηκε
Χαρίζεται
,
Keep thinking
,
Collections Of Life
,
Handmade&Crafts
Απάντηση #17
«
στις:
Δεκέμβριος 06, 2009, 09:48:28 πμ »
Flora
VIP Member
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 1.862
Μέλος από: Φεβ, 2008
Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Παράθεση από: Flora στις Νοέμβριος 26, 2009, 09:36:16 πμ
Όσο για τον κύριο....τι να πω...με άφησε με ανοιχτό το στόμα
Θα το δοκιμάσω το κόλπο του, το πολύ πολύ να κυνηγάμε το αυγό
Το δοκίμασα κι έχω να σας πω πως δουλεύει πραγματικά
Έμεινα με το τσόφλι στο 1 χέρι, το αυγό ΟΛΟΚΛΗΡΟ στο άλλο και καθόμουν σαν τη χαζή και κοιτούσα μια το ένα μου χέρι και μια το άλλο
Καταγράφηκε
Απάντηση #18
«
στις:
Δεκέμβριος 06, 2009, 09:51:19 πμ »
mariaZ
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 3.929
Μέλος από: Ιούν, 2009
Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Παράθεση από: Flora στις Δεκέμβριος 06, 2009, 09:48:28 πμ
Το δοκίμασα κι έχω να σας πω πως δουλεύει πραγματικά
Έμεινα με το τσόφλι στο 1 χέρι, το αυγό ΟΛΟΚΛΗΡΟ στο άλλο και καθόμουν σαν τη χαζή και κοιτούσα μια το ένα μου χέρι και μια το άλλο
Πλάκα κάνεις?
Δεν πίστευα οτι γίνεται νόμιζα απλά οτι μας κοροιδεύει ο κυριούλης. Μπράβο βρε Φλώρα τώρα θα το δοκιμάσω σίγουρα κι εγώ. Αρκεί να μη με δει η σιχασιάρα η κόρη μου γιατί δεν πρόκειται να το φάει το αυγό
Καταγράφηκε
Χαρίζεται
,
Keep thinking
,
Collections Of Life
,
Handmade&Crafts
Απάντηση #19
«
στις:
Δεκέμβριος 06, 2009, 09:56:00 πμ »
Flora
VIP Member
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 1.862
Μέλος από: Φεβ, 2008
Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Παράθεση από: mariaZ στις Δεκέμβριος 06, 2009, 09:51:19 πμ
Αρκεί να μη με δει η σιχασιάρα η κόρη μου γιατί δεν πρόκειται να το φάει το αυγό
Το πιθανότερο είναι να θέλει να το κάνει κι εκείνη
Έχει πολλή πλάκα
Καταγράφηκε
Απάντηση #20
«
στις:
Δεκέμβριος 06, 2009, 15:45:05 μμ »
linmak88
Ανώτατο μέλος
Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε!
Φύλο:
Μηνύματα: 1.288
Μέλος από: Οκτ, 2009
Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Μόλις είδα τον τύπο με τ' αυγό! Καλά ο τύπος έχει πολύ πλάκα - ακόμα να κλείσω το στόμα μου και θα μπει καμιά μύγα!
Καταγράφηκε
Πριν τα μάτια κλείσω, θα ξαναζητήσω να με πάρεις λίγο μακρυά....
Απάντηση #21
«
στις:
Δεκέμβριος 06, 2009, 16:10:28 μμ »
mariaZ
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 3.929
Μέλος από: Ιούν, 2009
Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Κορίτσια μόλις έφτιαξα την "σαλτσούλα" με το σκόρδο στην απάντηση Νο 7 (στην πρώτη σελίδα) και το έβαλα σε ψωμάκι που το έψησα στους 230 για 10 λεπτάκια. Εγινε τέλειο δοκιμάστε το
Καταγράφηκε
Χαρίζεται
,
Keep thinking
,
Collections Of Life
,
Handmade&Crafts
Απάντηση #22
«
στις:
Δεκέμβριος 11, 2009, 09:37:18 πμ »
mariaZ
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 3.929
Μέλος από: Ιούν, 2009
Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Πως να καθαρίσουμε καρύδες
https://www.youtube.com/v/n2UyVEm4Osg
Καταγράφηκε
Χαρίζεται
,
Keep thinking
,
Collections Of Life
,
Handmade&Crafts
Απάντηση #23
«
στις:
Δεκέμβριος 11, 2009, 09:39:32 πμ »
mariaZ
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 3.929
Μέλος από: Ιούν, 2009
Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Ενα τιρ για νόστιμη γαλοπούλα
https://www.youtube.com/v/30S-syuca1E
Καταγράφηκε
Χαρίζεται
,
Keep thinking
,
Collections Of Life
,
Handmade&Crafts
Απάντηση #24
«
στις:
Δεκέμβριος 11, 2009, 09:41:38 πμ »
mariaZ
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 3.929
Μέλος από: Ιούν, 2009
Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Και ξαναλέω: το γρήγορο καθάρισμα του αυγού είναι ανεπανάληπτο αλλά δείτε και πως θα ξεφλουδίσετε σε δευτερόλεπτα μια βραστή πατάτα
https://www.youtube.com/v/wjz3NV8l0zI&feature=channel
Καταγράφηκε
Χαρίζεται
,
Keep thinking
,
Collections Of Life
,
Handmade&Crafts
Απάντηση #25
«
στις:
Δεκέμβριος 11, 2009, 10:10:54 πμ »
linmak88
Ανώτατο μέλος
Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε!
Φύλο:
Μηνύματα: 1.288
Μέλος από: Οκτ, 2009
Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Μαράκι, το βίντεο με το αυγό έβαλα και το είδαν και ο άντρας μου με τον γιο μου( ο γιος μου είναι 14,5 ετών) και έμειναν κι αυτοί με ανοικτό το στόμα!
Τώρα πάλι μας εντυπωσιάζεις! Που τα βρίσκεις τόσο ωραία βίντεο βρε άτιμο κορίτσι;
Καταγράφηκε
Πριν τα μάτια κλείσω, θα ξαναζητήσω να με πάρεις λίγο μακρυά....
Απάντηση #26
«
στις:
Δεκέμβριος 14, 2009, 10:29:19 πμ »
mariaZ
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 3.929
Μέλος από: Ιούν, 2009
Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Δεν ξέρω για εσάς εγώ όμως το παθαίνω. Οταν βάζω μέλι αδυνατώ να το ρίξω όλο εκεί που χρειαζομαι οπότε παίρνω κι άλλη κουταλιά και συνήθως λερώνω και γύρω-γύρω (και στο τέλος γλύφω το κουτάλι για να βγάλω το μέλι απο πάνω και να μπορώ να το πλύνω
) Δείτε τον τρόπο που μπορούμε να βάλουμε μέλι με το κουτάλι μας και να μην μείνει σταγόνα μέλι επάνω στο κουτάλι
https://www.youtube.com/v/bjgcRyfIti8
Καταγράφηκε
Χαρίζεται
,
Keep thinking
,
Collections Of Life
,
Handmade&Crafts
Απάντηση #27
«
στις:
Δεκέμβριος 14, 2009, 10:51:14 πμ »
Marinaki
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 1.856
Μέλος από: Σεπ, 2008
Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Ωραίος τρόπος!!!
Καταγράφηκε
Δε γράφεται πάντοτε με τη λογική η ομορφιά στη ζωή. Χρειάζεται κάπου κάπου και η τρέλα.
Απάντηση #28
«
στις:
Δεκέμβριος 14, 2009, 13:23:45 μμ »
mariaZ
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 3.929
Μέλος από: Ιούν, 2009
Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Εδώ ο σεφ δείχνει έναν τρόπο πως να φύγει η σπιρτάδα απο τα χέρια μας αν έχουμε πιάσει καυτερες πιπεριές (λιγο καθυστερημένα το βρήκα Μαρινάκι
)
https://www.youtube.com/v/Hz-2uKhIM_g
Καταγράφηκε
Χαρίζεται
,
Keep thinking
,
Collections Of Life
,
Handmade&Crafts
Απάντηση #29
«
στις:
Δεκέμβριος 15, 2009, 10:02:46 πμ »
mariaZ
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 3.929
Μέλος από: Ιούν, 2009
Απ: Tεχνικές μαγειρέματος
Θέλετε να κόψετε μια στρογγύλη τούρτα ή ένα στρογγυλο κεικ και έχετε να σερβίρετε 12 άτομα. Οι περισσότεροι ξεκινούν και χωρίζουν στη μέση μετά χωρίζουν τα δυο κομμάτια και αυτά στη μέση κ.ο.κ. μέχρι που τα κομμάτια είναι 8. Αν συνεχίσουμε να κόβουμε το κομμάτι θα είναι πολύ μικρό
Δείτε λοιπόν αυτό το τιρ
https://www.youtube.com/v/KXo73a6oLlQ
Καταγράφηκε
Χαρίζεται
,
Keep thinking
,
Collections Of Life
,
Handmade&Crafts
Σελίδες
«
1
2
3
4
»
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...