Ρε παιδιά ξέρετε τι σκέφτηκα τώρα; Τον λουκουμά, τον κάνει λουκουμά το τηγάνιισμα σε μπόλικο λάδι, οκ;
Αν δηλαδή τηγανίσουμε το ίδιο μείγμα σε λίγο λάδι δε θα φουσκώσει και θα γίνει τηγανίτα.
Μήπως λοιπόν και στο φούρνο συμβεί κάτι ανάλογο; Δε φουσκώσει δηλαδή. Βέβαια τη γεύση θα την έχει αλλά για την εμφάνιση δεν ξέρω.
Τώρα αυτή συνταγή που έχω εγώ είναι ζύμη που φουσκώνει και μετά τη χρησιμοποιείς οπότε λογικά θα γίνει αλλά πάλι δεν ξέρω. Τι λέτε κι εσείς;