GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μάιος 02, 2024, 08:18:48 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Γλυκά
| | | |-+  ΣΑΒΑΓΙΑΡ Ηambo specilas
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ΣΑΒΑΓΙΑΡ Ηambo specilas  (Αναγνώστηκε 9586 φορές)
« στις: Ιανουάριος 07, 2010, 08:08:56 πμ »
hambo Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 121
Μέλος από: Δεκ, 2009

Προφίλ
1 πακετο σαβαγιαρ
2 συσκευασιες σαντιγι ετοιμη
1 κουτακι ζαχαρουχο γαλα
600 γρ κρεμα γαλακτος

Σπαμε σε τρια ισομερη σημεια το καθε σαβαγιαρ και τα ριχνουμε σε ενα ταψακι η οτι αλλο εχουμε αρκει να εχει ενα υψος τουλαχιστο 6 /7 ποντους δεν χρειαζετε με ταξη  .

κτυπαμε την κρεμα γαλακτος παρα πολυ καλα τουλαχιστον 10 λεπτα  και την τοποθετουμε για 1 ωρα στη συντηρηση
αφου βγαλουμε τη κρεμα μας απο το ψυγειο ριχνουμε μεσα την σαντιγυ μας και τα 2/3 απο το ζαχαρουχο γαλα και ανακατευουμε
αυτο το μιεγμα το ριχνουμε πανω απο τα σαβαγιαρ μας και ξανατοποθετουμε τι σκευος μασ στη συντηρηση σε 12 ωρες ειναι ετοιμο ( πρεπει να μαλακωσουν τα σαβαγιαρ)
τρωγετε μονο παγωμενο.
Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
 
Απάντηση #1
« στις: Μάρτιος 07, 2010, 19:22:54 μμ »
mariaZ Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 3.929
Μέλος από: Ιούν, 2009

Προφίλ
Πολύ καλό ακούγεται hambo  up
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω