Απάντηση #3075
|
« στις: Απρίλιος 03, 2013, 14:27:44 μμ »
|
|
Απάντηση #3076
|
« στις: Απρίλιος 03, 2013, 14:35:19 μμ »
|
|
|
Απάντηση #3077
|
« στις: Απρίλιος 03, 2013, 14:37:26 μμ »
|
|
Απάντηση #3078
|
« στις: Απρίλιος 03, 2013, 15:30:20 μμ »
|
|
Απάντηση #3079
|
« στις: Απρίλιος 03, 2013, 15:54:17 μμ »
|
|
Απάντηση #3080
|
« στις: Απρίλιος 03, 2013, 16:15:51 μμ »
|
|
Απάντηση #3081
|
« στις: Απρίλιος 03, 2013, 18:37:45 μμ »
|
|
Απάντηση #3082
|
« στις: Απρίλιος 03, 2013, 21:53:39 μμ »
|
|
Απάντηση #3083
|
« στις: Απρίλιος 04, 2013, 09:57:24 πμ »
|
|
|
Απάντηση #3084
|
« στις: Απρίλιος 04, 2013, 15:28:14 μμ »
|
|
cellomaria
Απλό μέλος
|
|
Φύλο:
Μηνύματα: 6
Μέλος από: Μάρ, 2013
|
|
|
|
Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!! Έκτη ημέρα σήμερα…… πρώτη ημέρα ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ !!!!!!! Κι ενώ έχω τεράστιο πρόβλημα κι εγώ με το μοσχάρι διότι ψητό είναι πολύ σκληρό ( για τα σκυλιά που λένε ) και γενικότερα δεν μπορώ να φάω ποτέ, στο κρεοπωλείο μου πρότειναν να βάλω την μπριζόλα στο αντικολλητικό τηγάνι σκέτη, όχι ότι πίστευα πως θα γίνει δουλειά. Όταν άρχισε να ροδίζει και από τις δύο μεριές έριξα λίγο αλάτι- πιπέρι- μοσχοκάρυδο και ρίγανη και στο πιάτο λίγο λεμονάκι και πραγματικά έγινε εξαιρετική. Καθόλου σκληρή αλλά .... ζουμερή ( χωρίς αίμα ) και πεντανόστιμη! Πρώτη φορά στη ζωή μου έφαγα μοσχάρι και μου άρεσε πραγματικά χωρίς να υπερβάλω. Δοκιμάστε το αλλά χωρίς λάδι ή νερό στο τηγάνι κι ελπίζω κι εσείς να ενθουσιαστείτε. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τα ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ τα οποία έκανα επίσης με μοσχαρίσιο κιμά χωρίς αυγό λάδι και ψωμί στο φούρνο αλλά με λίγη τριμμένη ντομάτα μπας και μαλακώσουν και μεταξύ μας…… δεν τρώγονταν !!!!! Καλή δύναμη σε όλες ! Συνεχίζουμε δυναμικά !!!!!!
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #3085
|
« στις: Απρίλιος 04, 2013, 18:11:11 μμ »
|
|
Απάντηση #3086
|
« στις: Απρίλιος 05, 2013, 16:57:22 μμ »
|
|
Απάντηση #3087
|
« στις: Απρίλιος 05, 2013, 17:18:34 μμ »
|
|
Απάντηση #3088
|
« στις: Απρίλιος 05, 2013, 17:21:35 μμ »
|
|
Απάντηση #3089
|
« στις: Απρίλιος 05, 2013, 18:17:36 μμ »
|
|
|