Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Μάιος 04, 2024, 19:04:57 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Συνταγές
Γλυκά
Γλυκο Κουταλιου καρπουζι Hambo specials
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: Γλυκο Κουταλιου καρπουζι Hambo specials (Αναγνώστηκε 11275 φορές)
«
στις:
Ιούνιος 22, 2010, 16:08:24 μμ »
hambo
Mέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 121
Μέλος από: Δεκ, 2009
Γλυκο Κουταλιου καρπουζι Hambo specials
Φλουδα απο ενα καρπουζι
700 ml χυμο καρπουζι
80 γρ μαυροδαφνη
300 γρ ζαχαρη
καθαριζουμε το εξωτερικο της φλουδας και τα κοβουμε κυβους μεγαλους η οτι σχημα θελουμε τα βραζουμε σε νερο για 20 λεπτα
τα βγαζουμε και τα βαζουμε σε ενα σουρωτηρι και μολις κρυωσουν στη συντηρηση μαζι με το σουρωτηρι και ενα σκευος απο κατω γιατι θα κατεβασει και αλλα υγρα για μια μερα στη συντηρηση.Την αλλη μερα βαζουμε το χυμο απο το καρπουζι και τους κυβους μας που εχουν σουρωσει καλα να βρασουν και προσθετουμε και 300 γρ ζαχαρη και ανακατευουμε
που και που σε μεσαια φωτια .Για 2 ωρες σε χαμηλη φωτια και εωδεχεται να συμπληρωσουμε λιγο νερο.Το καρπουζι ειναι ετοιμο δεν ειναι αναγκη να γινει νιανια.Οταν σβησουμε τη φωτια τοτε
ριχνουμε τη μαυροδαφνη και αφηνουμε να κρυωσει προτου το βαλουμε σε καποιο βαζο,
Ωραιο ειναι να αφησουμε και λιγο απο τη ψυχα του καρπουζιου πανω στη φλουδα.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 24, 2010, 12:27:21 μμ από ArXoS
»
Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...