Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Απρίλιος 27, 2024, 18:48:55 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Συνταγές
Γλυκά
Μαρμελαδα Καρπουζι-μηλο Hambo specials
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: Μαρμελαδα Καρπουζι-μηλο Hambo specials (Αναγνώστηκε 14827 φορές)
«
στις:
Ιούνιος 22, 2010, 16:15:36 μμ »
hambo
Mέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 121
Μέλος από: Δεκ, 2009
Μαρμελαδα Καρπουζι-μηλο Hambo specials
500 ml χυμο απο καρπουζι
1 1/2 κιλο μηλα κοκκινα
Καθαριζουμε τα μηλα και τα περναμε σε ενα multi και μετα τα ριχνουμε στη κατσαρολα με το χυμο απο το καρπουζι .
Το αφηνουμε στη φωτια για 1 1/2 ωρα και ανακατεθουμε που και που σε μεσαια φωτια κατα το τελος που εχουν σωθει τα πολλα υγρα θελει καλο ανακατεμα και προσοχη μην μας καει απο κατω.
Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
Απάντηση #1
«
στις:
Ιούνιος 22, 2010, 17:02:21 μμ »
cmd353
Πλήρες μέλος
Μηνύματα: 198
Μέλος από: Ιούλ, 2007
Απ: Μαρμελαδα Καρπουζι-μηλο Hambo specials
Πολύ ωραία ακούγεται, έψαχνα κάτι με φυσική ζάχαρη και φυσική πηκτίνη καιρό! Θα τη δοκιμάσω κάποια στιγμή και θα αναφέρω.
Καταγράφηκε
Απάντηση #2
«
στις:
Ιούνιος 22, 2010, 21:50:36 μμ »
Marinaki
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 1.856
Μέλος από: Σεπ, 2008
Απ: Μαρμελαδα Καρπουζι-μηλο Hambo specials
Μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τέλεια!! Θα τη δοκιμάσω!
Καταγράφηκε
Δε γράφεται πάντοτε με τη λογική η ομορφιά στη ζωή. Χρειάζεται κάπου κάπου και η τρέλα.
Απάντηση #3
«
στις:
Ιούνιος 25, 2010, 14:41:54 μμ »
cmd353
Πλήρες μέλος
Μηνύματα: 198
Μέλος από: Ιούλ, 2007
Απ: Μαρμελαδα Καρπουζι-μηλο Hambo specials
Τη δοκίμασα και δεν έχω λόγια να περιγράψω τη νοστιμιά της! Πάνω σε φρέσκο μαύρο ψωμάκι είναι όνειρο! Ευχαριστώ για τη συνταγή! Η γεύση φέρνει περισσότερο προς μήλο, αλλά καταλαβαίνω και λίγο προς καρπούζι από τη γλύκα της. Άρχισε να πήζει προς το τέλος που έφυγαν αρκετά τα υγρά και ακόμη περισσότερο όσο κρύωνε. Οπότε αν τη φτιάξετε μην αγχωθείτε μήπως δεν πήξει, θέλει το χρόνο της και γίνεται σούπερ!
Καταγράφηκε
Απάντηση #4
«
στις:
Ιούνιος 27, 2010, 18:27:35 μμ »
giota
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 5.625
Μέλος από: Οκτ, 2007
Απ: Μαρμελαδα Καρπουζι-μηλο Hambo specials
ωραια ακουγεται
Καταγράφηκε
https://www.youtube.com/user/staroula1000
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...