GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 28, 2024, 00:31:54 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Πίτες - Ψωμιά
| | | |-+  Πίτσα με το… μέτρο
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Πίτσα με το… μέτρο  (Αναγνώστηκε 7953 φορές)
« στις: Δεκέμβριος 08, 2007, 13:30:28 μμ »
giota Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 5.625
Μέλος από: Οκτ, 2007

Προφίλ WWW
Ζώη χθές ήρθα κάποιες φίλες μου επίσκεψη και  εφτιάξα την συνταγή σου
Πίτσα με το… μέτρο
τέλεια,πάρα πολύ ωραία συνταγη...........  Έκπληξη
κι ευκολη....  Να είσαι καλα και να μας δίνεις ωραίες συνταγες  Φιλί
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Δεκέμβριος 10, 2007, 13:17:19 μμ »
zoi Αποσυνδεδεμένος
Πλήρες μέλος
***
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 243
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
giota να είσαι καλά!!! Αυτή η πίτσα μ'αρέσει κι εμένα πολύ. Οπως έχω ξαναπεί έχω φάει πολλά μέτρα... Φιλιά πολλά, χαίρομαι που σας άρεσε!!!

 Φιλί Φιλί Φιλί
Καταγράφηκε
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΖΩΗ
 
Απάντηση #2
« στις: Ιανουάριος 31, 2008, 11:27:12 πμ »
aalexandrop Αποσυνδεδεμένος
Ανώτερο μέλος
****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 357
Μέλος από: Ιαν, 2008

Προφίλ
Για διαφωτείστε με, βρέ κορίτσια.. Μπορούμε να βάζουμε τη ζύμη της πίτσας να προψηθεί για λίγο στο φούρνο, μεμονωμένα και έπειτα να προσθέτουμε τη γέμιση ή όχι; Το ρωτάω, αυτό, γιατί συνήθως το τυρί αρπάζει. Κι όσον αφορά το τυρί, ποιός συνδιασμός τυριών, πιστεύεται πως ταιριάζει καλύτερα στην πίτσα;
Καταγράφηκε
Η αγάπη είναι κάτι ιδανικό, ο γάμος κάτι πραγματικό. Η σύγχυση του ιδανικού με το πραγματικό ποτέ δεν μένει ατιμώρητη.
 
Απάντηση #3
« στις: Ιανουάριος 31, 2008, 20:51:27 μμ »
Lia_P
Επισκέπτης
Δεν είναι απαραίτητο να προψήσεις το ζυμάρι. Εγώ δεν το κάνω ποτέ. Το ζυμάρι θα το κάνεις λεπτό γιατί ανεβαίνει με το ψήσιμο.Θα το ψήσεις μαζί με τα υλικά του και σε θερμοκρασία φούρνου 200ο-210ο κανένα 20λεπτο στη μέση του φούρνου. Όταν δεις ότι ροδίζουν οι άκριες του ζυμαριού και έχει λιώσει και το τυρί , είναι  έτοιμο. Αν δεις ότι αρπαζει από πάνω ή κατέβασε τη σχάρα σου πιο χαμηλά ή χαμήλωσε τη θερμοκρασία του φούρνου σου.
Το τυρί για πίτσα είναι το γκούντα ή η μοτσαρέλα η κίτρινη ή κάποιο τυρί που να λιώνει. Εκτός αυτού που είναι η βάση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ότι άλλο τυρί θέλεις.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #4
« στις: Φεβρουάριος 04, 2008, 11:03:55 πμ »
zoi Αποσυνδεδεμένος
Πλήρες μέλος
***
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 243
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Συμφωνώ με τη Λία. Κι εγώ ψήνω τα υλικά πάντα μαζί με την πίτσα στο προτελευταίο ράφι του φούρνου στον αέρα κι αν δεν έχει ψηθεί από κάτω το γυρίζω στις αντιστάσεις. Οσο για το τυρί έχω καταλήξει στο gouda επειδή είναι λίγο πιο αλμυρό και μου αρέσει. Σε περιπτώσεις που δεν θέλω πολύ αλάτι προτιμώ τη μοτσαρέλα. Αλλά με το gouda η πιτσα γίνεται super!!!
 Σαρκασμός
Καταγράφηκε
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΖΩΗ
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω