Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Απρίλιος 29, 2024, 18:18:41 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Συνταγές
Πίτες - Ψωμιά
Πίτσα με το… μέτρο
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: Πίτσα με το… μέτρο (Αναγνώστηκε 7957 φορές)
«
στις:
Δεκέμβριος 08, 2007, 13:30:28 μμ »
giota
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 5.625
Μέλος από: Οκτ, 2007
Πίτσα με το… μέτρο
Ζώη χθές ήρθα κάποιες φίλες μου επίσκεψη και εφτιάξα την συνταγή σου
Πίτσα με το… μέτρο
τέλεια,πάρα πολύ ωραία συνταγη...........
κι ευκολη.... Να είσαι καλα και να μας δίνεις ωραίες συνταγες
Καταγράφηκε
https://www.youtube.com/user/staroula1000
Απάντηση #1
«
στις:
Δεκέμβριος 10, 2007, 13:17:19 μμ »
zoi
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 243
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Πίτσα με το… μέτρο
giota να είσαι καλά!!! Αυτή η πίτσα μ'αρέσει κι εμένα πολύ. Οπως έχω ξαναπεί έχω φάει πολλά μέτρα... Φιλιά πολλά, χαίρομαι που σας άρεσε!!!
Καταγράφηκε
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΖΩΗ
Απάντηση #2
«
στις:
Ιανουάριος 31, 2008, 11:27:12 πμ »
aalexandrop
Ανώτερο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 357
Μέλος από: Ιαν, 2008
Απ: Πίτσα με το… μέτρο
Για διαφωτείστε με, βρέ κορίτσια.. Μπορούμε να βάζουμε τη ζύμη της πίτσας να προψηθεί για λίγο στο φούρνο, μεμονωμένα και έπειτα να προσθέτουμε τη γέμιση ή όχι; Το ρωτάω, αυτό, γιατί συνήθως το τυρί αρπάζει. Κι όσον αφορά το τυρί, ποιός συνδιασμός τυριών, πιστεύεται πως ταιριάζει καλύτερα στην πίτσα;
Καταγράφηκε
Η αγάπη είναι κάτι ιδανικό, ο γάμος κάτι πραγματικό. Η σύγχυση του ιδανικού με το πραγματικό ποτέ δεν μένει ατιμώρητη.
Απάντηση #3
«
στις:
Ιανουάριος 31, 2008, 20:51:27 μμ »
Lia_P
Επισκέπτης
Απ: Πίτσα με το… μέτρο
Δεν είναι απαραίτητο να προψήσεις το ζυμάρι. Εγώ δεν το κάνω ποτέ. Το ζυμάρι θα το κάνεις λεπτό γιατί ανεβαίνει με το ψήσιμο.Θα το ψήσεις μαζί με τα υλικά του και σε θερμοκρασία φούρνου 200ο-210ο κανένα 20λεπτο στη μέση του φούρνου. Όταν δεις ότι ροδίζουν οι άκριες του ζυμαριού και έχει λιώσει και το τυρί , είναι έτοιμο. Αν δεις ότι αρπαζει από πάνω ή κατέβασε τη σχάρα σου πιο χαμηλά ή χαμήλωσε τη θερμοκρασία του φούρνου σου.
Το τυρί για πίτσα είναι το γκούντα ή η μοτσαρέλα η κίτρινη ή κάποιο τυρί που να λιώνει. Εκτός αυτού που είναι η βάση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ότι άλλο τυρί θέλεις.
Καταγράφηκε
Απάντηση #4
«
στις:
Φεβρουάριος 04, 2008, 11:03:55 πμ »
zoi
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 243
Μέλος από: Ιούν, 2007
Απ: Πίτσα με το… μέτρο
Συμφωνώ με τη Λία. Κι εγώ ψήνω τα υλικά πάντα μαζί με την πίτσα στο προτελευταίο ράφι του φούρνου στον αέρα κι αν δεν έχει ψηθεί από κάτω το γυρίζω στις αντιστάσεις. Οσο για το τυρί έχω καταλήξει στο gouda επειδή είναι λίγο πιο αλμυρό και μου αρέσει. Σε περιπτώσεις που δεν θέλω πολύ αλάτι προτιμώ τη μοτσαρέλα. Αλλά με το gouda η πιτσα γίνεται super!!!
Καταγράφηκε
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΖΩΗ
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...