Kαλημερααααααα παρεουλα, τι κανετε???εγω σημερα ειμαι παλι -400...65.500...κατι γινεται...καθε μερα χανω τοσο...ξεμπλοκαρα...
Ντεπυ μου περαστικα σου ευχομαι...κανε λιγο υπομονη και θα περασει...
joannach μπραβο σου...ναι πραγματι μπορει να κολλας και να συνεχιζεις να χανεις ποντους...φοβερη η διαιταααααααα..σωθηκαμεεεεεεεεεεεε..O γιατρουλης ειναι φοβερος...
Καλημέρα!!!
τι κάνετε; Να σας ρωτήσω, μήπως μπορείτε να μου πείτε καμία συνταγή για γλυκά; Έχω φτιάξει την κρέμα σοκολάτας και την Dutella αλλά δεν πέτυχαν γμτ.
Επίσης επειδή δε βρήκα τυρί Linessa στο lidl αγόρασα cottage που έχει 2,2% λιπαρά. Έκανα μεγάλη παρασπονδία;
2συνταγες που βρισκω προχειρες ειναι αυτες...η μηλοπιτα αν εισαι στην 3η φαση..
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΟ της νατασας
Υλικά
• 2 αυγά
• 2 κ.γ. μπεικιν παουντερ
• 10 κ.σ ζαχαρίνη
• 8 κ.σ. γάλα σε σκόνη regilait
• 2 κ.γ. κακάο
• 1 lt γάλα
• 20 γρ. ζελατίνη σε φύλλα
• Ξύσμα από μισό λεμόνι ή άλλο άρωμα της αρεσκείας σας
1. Βάζουμε σε ένα μπολ τα 2 αυγά, το μπεικιν, 2 κ.σ. ζαχαρίνη, το γάλα σε σκόνη, 4 κ.σ. γάλα υγρό και το κακάο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Τοποθετούμε το μίγμα σε ένα βαθύ γυάλινο σκεύος και ψήνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 3 λεπτά. Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
2. βάζουμε τη ζελατίνη σε ένα μπολ με νερό για να μαλακώσουν τα φύλλα.
3. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το υπόλοιπο γάλα, το ξύσμα λεμονιού και 8 κ.σ. ζαχαρίνη σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς. Μόλις πάρει βράση και αρχίσει να φουσκώνει το βγαζουμε από τη φωτιά. Στύβουμε καλά τα φύλλα ζελατίνης, τα ρίχνουμε στο γάλα και ανατεύουμε μέχρι να κρυώσει το μίγμα.
4. Τέλος ρίχνουμε το μίγμα στο γυάλινο σκέυος πάνω από το μπισκότο που είχαμε φτιάξει στο βήμα 1. Θέλει ψυγείο για 4 ώρες για να δέσει η κρέμα.
Mια άλλη ιδέα είναι να τρίψετε το μπισκότο μέσα στη κρέμα, να τα ανακατέψετε όλα μαζί και στο ψυγείο για να παγώσουν!
Σοκολατένια μπαλάκια
2 κουτ.σούποας πίτουρο βρώμης
1 κουταλάκι του γλυκού κακάο σκόνη
1 κρόκο αυγού
μερικές σταγόνες εσάνς βανίλιας
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και στη συνέχεια κυλήστε το μείγμα σε μικρές μπάλες. Θα πρέπει να πάρετε περίπου 12 μικρές μπάλες ανάλογα με το μέγεθος των σφαιρών.
Βάλτε τους σε ένα φύλλο ψησίματος και ψήστε για περίπου 15 έως 20 λεπτά στους 180 βαθμούς celcius (356 βαθμός Κελσίου). Μπορείτε να τα ρίξετε σε γάλα (σαν σοκολατένια δημητριακά
Τωρα και για αλλες συνταγες ψαξε στην κεντρικη σελιδα των συνταγων κ θα βρεις κι αλλες.. :https://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=7833.0
Τωρα οσων αφορα το cottage, κανονικα απαγορευεται..ετρωγα κ εγω αυτο του carrefour 4,4% αλλα το εκοψα(λιγο ετρωγα βεβαια κ οχι καθε μερα)..καποιους τους κολλαει κ καποιους οχι...δοκιμασε το κ κοιτα πως τα πας κ πραξε...