GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Δεκέμβριος 07, 2021, 15:02:07 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Γενική συζήτηση
| | |-+  καμμένος πάτος κατσαρόλας
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες « 1 2 3 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: καμμένος πάτος κατσαρόλας  (Αναγνώστηκε 57365 φορές)
Απάντηση #30
« στις: Ιανουάριος 26, 2009, 19:51:13 μμ »
basilikoula Αποσυνδεδεμένος
Απλό μέλος
*
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 30
Μέλος από: Ιαν, 2009

Προφίλ
και εγω βάζω κοκακόλα.εχει αποτέλεσμα!!
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #31
« στις: Νοέμβριος 18, 2013, 12:44:59 μμ »
DENNISK Αποσυνδεδεμένος
Αρχάριο μέλος
*
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1
Μέλος από: Νοέ, 2013

Προφίλ
ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...   Μην περιμένεις να ξεραθούν τα υπολείμματα των τροφών για να αποφασίσεις να τα καθαρίσεις. Ειδικά το αλάτι, το ξίδι, οι χυμοί των εσπεριδοειδών και η μουστάρδα, αν παραμείνουν για πολύ καιρό, μπορεί να διαβρώσουν την ανοξείδωτη επιφάνεια. Golden Magazine
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες « 1 2 3 Πάνω