Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Μάιος 04, 2024, 14:54:30 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Αναζήτηση Συνταγής
Μπεσαμέλ
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
«
1
2
Αποστολέας
Θέμα: Μπεσαμέλ (Αναγνώστηκε 9638 φορές)
Απάντηση #15
«
στις:
Μάιος 02, 2009, 13:36:51 μμ »
despoinaki
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 2.212
Μέλος από: Νοέ, 2008
Απ: Μπεσαμέλ
Κορίτσια, έκανα σήμερα το παστίτσιο και η μπεσαμέλ βγήκε μια χαρά. Έβαλα αλεύρι, γάλα και βιτάμ. Στο τέλος πρόσθεσα και τα μπαχαρικά με το τυρί. Μια χαρά βγήκε. Ίσως τα αυγά ήταν το πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.
Καταγράφηκε
Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα!
Απάντηση #16
«
στις:
Μάιος 02, 2009, 14:18:56 μμ »
Pastaflora
VIP Member
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 4.918
Μέλος από: Μάι, 2008
Απ: Μπεσαμέλ
Γιατί Δεσποινάκι,
δεν σου γινότανε καλή:
Ειναι η μόνη εύκολη κρέμα.
Γίνεται ακόμη και χωρις αυγά. αν κάνεις κάποια δίαιτα!
Εγώ όταν ο γαμπρός μου δεν επρεπε να φάει αυγό, του έφτιαχνα μουσακά και παστίτσιο χωρίς αυγά! Ούτε στην μπεσαμέλ.
Και δεν φαινότανε καθόλου στην γεύση, ούτε στην θωριά του.
Ηταν νοστιμώτατα.
Λίγο οσχοκάρυδο τριμμένο να βάζεις πάντα.
Του δίνει ξεχωριστό άρωμα και γεύση!
Καταγράφηκε
May the brightest Rainbow shine on you today.
Απάντηση #17
«
στις:
Μάιος 02, 2009, 14:40:52 μμ »
despoinaki
Ανώτατο μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 2.212
Μέλος από: Νοέ, 2008
Απ: Μπεσαμέλ
Μου γινόταν λίγο βαριά κυρία Αρετή. Την έκανα σήμερα χωρίς αυγά και έγινε πολύ καλύτερη. Νομίζω γενικά, πως ήμουν λίγο υπερβολική στα υλικά μου. Όταν ήταν στην κατσαρόλα ήταν τέλεια, όταν ψηνόταν γινόταν πολύ πηχτή και βαριά. Σε μπούκωνε. Σήμερα τα μετρίασα όλα και είχα νομίζω καλό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Φιλάκια.
Καταγράφηκε
Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα!
Σελίδες
«
1
2
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...