Νομιζω πως καταλβα τι ζητας ...μαλλον..
Τεσπα το μαλακο ειναι σχετικο και περα αποτα υλικα εχει να κανει και με το ψησιμο.
Ολα τα cookies οταν βγανουν απο το φουρνο ειναι μαλακα στο κεντρο και οσο περναει η ωρα αναλογα με το ποσο τα ειχαμε ψησει πριν ,σφιγγουν και τραγανιζουν.
Θεωρω οτι αν δοκιμασεις αυτα με μαυρη ζαχαρη που ειναι η νωπη, και οχι καστανη που τα τραγανιζει πιο πολυ
https://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5906&Itemid=49Και τα ψησεις 13 περιπου λεπτα θα εχεις το αποτελεσμα που ζητας
.