GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 27, 2024, 23:42:20 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Ο κόσμος της .. δίαιτας
| | |-+  Harcombe (Συντονιστής: cmd353)
| | | |-+  Δίαιτα Harcombe (1η ενότητα συζητήσεων)
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες « 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 ... 99 » Κάτω
Αποστολέας
Κλειδωμένο θέμα Θέμα: Δίαιτα Harcombe (1η ενότητα συζητήσεων)  (Αναγνώστηκε 517359 φορές)
Απάντηση #510
« στις: Μάρτιος 17, 2011, 11:51:45 πμ »
SIMONI Αποσυνδεδεμένος
Πλήρες μέλος
***
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 295
Μέλος από: Φεβ, 2011

Προφίλ
κοριτσια κι εγω νομιζω οτι σε καποιες ετοιμες μαρμελαδες δεν υπαρχει ζαχαρη αλλα σιγουρα υπαρχει καποιο υποκαταστατο Λύπηεδω υπαρχουν διαφορα γλυκαντικα στα σαλαμια,στη μαρμελαδα δεν θα βαλουν...γιατι δεν φτιαχνετε μονες σας?πχ πολτο μηλου με λιγη κανελιτσα η' τωρα που βγαινουν και οι φραουλες που ετσι κι αλλιως ειναι πολυ γλυκες απο μονες τους! upαυτο που λετε για τις γαριδες μου εκανε λιγο εντυπωση αλλα για να βρηκε η Μαρικακι στοιχεια ετσι θα ναι οποτε  μπραβο σας  ανακαλυψατε ενα καινουργιο φαγητο! Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο     Κατερινακι    οταν τρως υδατανθρακες βαζεις πολυ λιγο λιπος για να μην εχεις προβλημα.1με 2κουταλιες ανα μεριδα ειναι μια χαρα! up
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #511
« στις: Μάρτιος 17, 2011, 13:56:27 μμ »
voulaskl Αποσυνδεδεμένος
Ανώτερο μέλος
****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 367
Μέλος από: Νοέ, 2010

Προφίλ
Καλησπέρα Κορίτσια και εγώ νηστεύω. 
Μπορούμε να τρώμε τροφές πλούσιες σε  πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας, κοκκινα φασολια, σόγια, τοφου, όσπρια  αν έχετε και άλλες να τις προσθέσουμε στην λίστα
Για σκεφτείτε το είναι σαν να κάνουμε την 1η φάση μόνο με λαχανικά  άρα από ρύζι πιστεύω ότι πρέπει να τρώμε όσο και οι χορτοφάγοι δηλαδή 170 γραμμάρια ρύζι ημερησίως  και βρώμη με νερό η γάλα σόγιας .
Για την ελιά δεν ξέρω γιατί την έχουν στα λίπη υποθέτω ότι είναι γιατί από την ελιά βγαίνει το ελαιόλαδο το οποίο είναι λίπος? 
Παράθεση
Στο βιβλίο ο κανόνας 3 λέει " Μην τρως λίπη και υδατάνθρακες ταυτόχρονα" δεν τα ξεχωρίζει. Κι αν είναι έτσι το ελαιόλαδο τι είναι και γιατί λέτε με μέτρο με τους υδατάνθρακες και 2 κουταλιές στην μερίδα. Μπερδεύτηκα πάλι. 
   
Πράγματι καλά τα ρωτάει το Κατερινάκι γιατί αφού είναι φυτικό λίπος το ελαιόλαδο να βάζουμε τόσο λίγο ελαιόλαδο στα φαγητά μας ?
αχ να δούμε πότε θα το ξεμπερδέψουμε αυτό...αλλά και το άλλο με τις γαρίδες ....!!!! όντως μπορούμε να φάμε σκέτη πρωτεΐνη με υδατάνθρακα?
φιλιά πολλά
 kissing kissing kissing


« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 17, 2011, 14:00:11 μμ από voulaskl » Καταγράφηκε
O my Luve's like a red, red rose       That's newly sprung in June;   O my Luve's like the melodie            That's sweetly play'd in tune.
As fair art thou, my bonnie lass,       So deep in luve am I:    And I will luve thee still, my dear,     Till a' the seas gang dry:,my dear, ....
Robert Bur
 
Απάντηση #512
« στις: Μάρτιος 17, 2011, 14:21:41 μμ »
SIMONI Αποσυνδεδεμένος
Πλήρες μέλος
***
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 295
Μέλος από: Φεβ, 2011

Προφίλ
βουλιτσα το ασπραδι του αυγου ειναι καθαρη πρωτεινη και αρα παει με ολα.αν ειναι ετσι και οι γαριδες πηγαινουν κι αυτες με ολα. upοι ελιες ειναι στο λιπος.αρα οχι ψωμι και ελια .η ελινα τις ειχε μαζι με ομελεττα.αρα λιπος.αρα δεν θα βγαλουμε ακρη ποτε...χα!χα! kissing
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #513
« στις: Μάρτιος 17, 2011, 14:27:42 μμ »
marikaki Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 132
Μέλος από: Μάρ, 2011

Προφίλ
Κορίτσια,

πηγαίνεται στο παρακάτω link https://www.theharcombedietclub.com/forum/forumdisplay.php?17-Harcombe-Friendy-Foods

να δείτε και μόνες σας αυτό που σας λέω.  Είναι το επίσημο site της Zoe και λέει οτι επιτρέπεται και η μαύρη σοκολάτα και η μαρμελάδα η St.darfour καθώς λέει και για τις γαρίδες με το ρύζι.

Μπορείτε να βρείτε και άλλα πράγματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν!
Καταγράφηκε
Έναρξη α φάσης 27/12: 72 κιλά (για 3 μέρες)
13/1/2015: 69,300                 19/1/2015: 68,900
Στόχος 65 κιλά
 
Απάντηση #514
« στις: Μάρτιος 17, 2011, 14:34:34 μμ »
Constance Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 67
Μέλος από: Οκτ, 2010

Προφίλ
'Αρα σωστά το έθεσες Σιμόνι χαχαχαχα δεν θα βγάλουμε άκρη με τις ελιές και τις γαρίδες. Εγώ να σας πω την αλήθεια, ακόμα δεν κατάλαβα, αν μπορούμε να τρώμε
γαρίδες με μακαρόνια ολικής ή ρύζι καστανό πχ. Ως τώρα έτρωγα τις γαρίδες με σαλάτες ή χόρτα πχ.
Και τις ελιές ή την πάστα, με ψωμί ολικής ή κρητικό ντάκο με τριμμένη ντομάτα.
Τελικά, τι συμπέρασμα βγάλατε εσείς?  Απορία Απορία
Καταγράφηκε


 
Απάντηση #515
« στις: Μάρτιος 17, 2011, 18:10:29 μμ »
cmd353 Αποσυνδεδεμένος
Συντονιστής
Πλήρες μέλος
*****
Μηνύματα: 198
Μέλος από: Ιούλ, 2007

Προφίλ
Οι γαρίδες περιέχουν περίπου 2 γρ. λίπους ανά 100 γρ. Για αυτό έχει σημασία η ποσότητα, αν είναι λίγες μπορούν να καταναλωθούν και με υδατάνθρακες επειδή είναι σχεδόν καθαρή πρωτεΐνη.

Το ελαιόλαδο και όλα τα φυτικά λιπαρά είναι στην κατηγορία λίπη/έλαια οπότε συνδυάζονται με λιπαρά γεύματα, στα γεύματα με υδατάνθρακες με πολύ φειδώ. Οι ελιές περιέχουν μεγάλη ποσότητα σε έλαια (όπως λες είναι Βούλα - από αυτές βγαίνει το ελαιόλαδο) και για αυτό είναι λιπαρό γεύμα.

Οπότε:
1. ελιές με μαύρο ψωμί δεν επιτρέπεται
2. επιτρέπεται μαύρο ψωμί με λαχανικά (ντομάτα, αγγούρι κλπ.)
3. επιτρέπεται μαύρο ψωμί με γιαούρτι χαμηλών λιπαρών ή ό,τι φτιάξετε με αυτό (π.χ. τζατζίκι με γιαούρτι χαμηλών λιπαρών)
4. αν χρησιμοποιείτε μουστάρδα χωρίς λάδι επιτρέπεται με μαύρο ψωμί.

Η μαύρη σοκολάτα (85% και άνω) θεωρείται "υγιεινό κλέψιμο" (παραμένει όμως "κλέψιμο") και η σύσταση είναι αν το κάνετε να είστε κοντά στο ιδανικό βάρος και σε συνδυασμό με λιπαρά.

Η μαρμελάδα χωρίς κανένα τύπο ζάχαρης επιτρέπεται, αν και δεν έχω βρει. Έχω φτιάξει όμως με τη συνταγή του Hambo και ήταν πολύ καλή! Αν δε θέλετε να μπαίνετε σε διαδικασία, μπορείτε να λιώνετε ένα μήλο (καθαρισμένο από κουκούτσια) στο μούλτι, μοιάζει με μαρμελάδα.

Εδώ έχει επίσημα στοιχεία για τη σύσταση των τροφών: https://www.nal.usda.gov/fnic/foodcomp/search/
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 17, 2011, 19:18:57 μμ από cmd353 » Καταγράφηκε
 
Απάντηση #516
« στις: Μάρτιος 17, 2011, 21:13:14 μμ »
stroumpoulo Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 53
Μέλος από: Μάρ, 2011

Προφίλ
Κορίτσια μου, για τη μαρμελάδα St.darfour ξέρω σίγουρα πως δεν εχει γλυκαντικά. Τη χρησιμοποιώ πολλά χρόνια γιατι ειναι η αγαπημενη μου (εγω τρωω αυτη με τα φρούτα του δασους ή τα βατόμουρα). Δεν ξέρω αν έχει μείνει στο ψυγείο, αλλα αν έχει μείνει, αύριο ίσως βάλω μέσα στο πόριτζ!! Χαμόγελο
Σήμερα είναι τελευταία μέρα και ήταν και η πιο δύσκολη. Δεν πρόλαβα να φαω το μεσημερι, παρα ενα γιαούρτακι με 2 βραστα αυγά (δε νηστευω η γαιδούρα) και με επιασε φοβερή πείνα τώρα.
Οι υπόλοιποι ετοίμασαν την αγαπημένη μου τυρόπιτα και μου εχει σπάσει τη μύτη Λύπη
Θα φαω κρεας με γιαουρτι και σαλάτα λάχανο.
Αύριο τα αποτελέσματα του ζυγισματος!
Σας φιλώ.
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #517
« στις: Μάρτιος 17, 2011, 21:27:24 μμ »
KATERINA71 Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 667
Μέλος από: Οκτ, 2008

Προφίλ
ΚΑΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ STROUMBOULO. Εγώ πάντως αύριο θα φτιάξω πατάτες γιαχνί και εννοείται ότι θα τις ξεφλουδίσω. Με λίγο λάδι βέβαια, αυτό το κατάλαβα πια.
Σήμερα έφαγα μια μπανάνα χωρίς την φλούδα πειράζει ? χαχαχα Σαρκασμός Μεγάλο χαμόγελο Σαρκασμός Sorry Zoe
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #518
« στις: Μάρτιος 17, 2011, 22:56:34 μμ »
stroumpoulo Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 53
Μέλος από: Μάρ, 2011

Προφίλ
Κατερινάκι ευχαριστώ πολύ! Τη φλούδα από τη μπανάνα, λέω να τη βγάλω κι εγω! χιχιχι!
Πολύ όμορφη είσαι στη φωτογραφία Χαμόγελο
Σκέφτομαι να φαω κι εγω πατατούλες καποια στιγμή, αυτες που κάνει η αδερφή μου με μια κουταλιά λάδι τις ανακατευει καλά και τις ψήνει στη λαδόκολλα. Είναι σαν τηγανιτές αλλα μόνο με μια κουταλιά λάδι. Αν βρω μικρούλες στα βιολογικά, μπορεί να τις κάνω με τη φλούδα. Αλλιώς κι εγω θα τις καθαρίσω. Ωραία τα βιολογικά, αλλά πανάκριβα.
Επίσης, με χαρα σας δηλώνω πως υπάρχει στο ψυγείο μας μαρμελάδα st.darfur άγρια βατόμουρα. Λέω όμως να μη φάω, όσο αντέχω ακόμη. Ας ξεκινησω με τα φρουτάκια Χαμόγελο
Τα τυριά μου έλειψαν περισσότερο από όλα αυτές τις 5 μέρες. Είμαι μέγα τυροφάγος. Μια διευκρίνηση. Είπαμε πως αν το κοτατζ είναι κάτω από 3.5 % λιπαρα το τρώμε και με ψωμί ή πατάτες;
Κάτι τελευταίο, αύριο θα πάρω αλεύρι ολικής. Η Βουλίτσα μου είπε ποιο χρησιμοποιεί. Οι υπόλοιπες; Ποιο νομιζετε πως εναι καλύτερο; Όταν λέμε ολικής, είναι από ένα σιτηρό συγκεκριμένα; (Ειμαι ντιπ άσχετη με αυτά Ντροπή).
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #519
« στις: Μάρτιος 18, 2011, 11:30:47 πμ »
SIMONI Αποσυνδεδεμένος
Πλήρες μέλος
***
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 295
Μέλος από: Φεβ, 2011

Προφίλ
εγω Νενα μου παιρνω συνηθως το αλλατινη,αλλα και αλλο να βρω το ιδιο μου κανει.δεν βλεπω διαφορες.εχω φτιαξει και προζυμι για να αποφυγω τη μαγια και το ψωμακι μου γινεται πολυ γευστικο,αν και δεν μου φουσκωνει ιδιαιτερα...κατι φαινεται κανω λαθος με το προζυμι μου,τελως παντων. Θυμόςκατα τ αλλα ξεκινησα απο χθες την πρωτη φαση ξανα αλλα πιο αυστηρα και χωρις ρυζι.θυμιζει πιο πολυ την ατκινς στην αρχικη της μορφη.λεω να την κρατησω για 3-4 μερες και σταδιακα παλι να προσθεσω φρουτακι και αργοτερα ψωμι και ζυμαρικα μπας και με βοηθησει.η αληθεια βεβαια ειναι οτι χωρις φρουτο δεν περναει ευκολα η μερα,και μη μιλησω για τουαλετα...κατευθειαν απολυτη διακοπη Λύπη Λύπηαπ την αλλη βεβαια νιωθω πιο ξεφουσκωτη και 500γρ ελαφρυτερη απο χθες upεκανα και κατι ακομα.εφαγα το βραδυνο μου γυρω στις 7 το απογευμα και μετα ηπια μονο τσαι και νερο.δεν ξερω αν τελικα παιζει ρολο η ωρα του βραδυνου αλλα και η ποσοτητα βεβαια,θα δειξει!αυτα τα νεα μου.γερα το καλοκαιρι ειναι πλεον κοντα Σφραγισμένα χείλη Σφραγισμένα χείλη   kissing
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #520
« στις: Μάρτιος 18, 2011, 11:53:18 πμ »
stroumpoulo Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 53
Μέλος από: Μάρ, 2011

Προφίλ
Καλημέρα!
Αγαπημένες μου συναγωνίστριες. Τελείωσε η πρώτη φάση αισίως. Σκέφτηκα να την παρατείνω αλλά μου είχε κολλήσει να φάω το πόριτζ, οποτε λέω να ξεκινήσω την Β φάση.
Μπήκα στην Harcompe αμέσως μετα από Άτκινς και μάλιστα μετα απο καποιες μερες fast fat της Ατκινς που ειναι για απώλεια βαρους οταν εχεις κολλησει. Υποτιθεται πως εκεινες τις μερες θα μπορουσα να ειχα χασει 3 κιλακαι εγω εχασα 0! Τα λέω όλα αυτα για να εξηγησω πως πιθανά τα κιλά που έχασα στην α φαση να είναι λόγω και της προηγούμενης διατροφής. Για να ειμαι ειλικρινεις, αυτες τις 5 μερες εκανα ουσιαστικά κατι σαν Ατκινς μιας και μονο 2 φορες εφαγα ρυζι και μάλιστα σε ποσότητα που ακομη και σε φαση της Άτκινς επιτρεπετε.
Λοιπον!!!! Έχασα 4.3 κιλά Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο
Το πόριτζ δεν μου πετυχε, έπρεπε να βάλω τη λεπτή νιφάδα και έβαλα τη χοντρή. Έφαγα το μισό με μήλο  και μισή μπανάνα. Δεν μπόρεσα να φάω περισσότερο γιατί χόρτασα. Το μεσημέρι γίγαντες με χόρτα  και γιαουρτάκι 2%.
Σιμονη μου, η μαμά μου ζυμώνει ψωμί πολλά χρόνια και μου είπε πως με το μαύρο αλεύρι δεν φουσκώνει πολύ το ψωμί, ανεξάρτητα από τη μαγιά. Εκείνη μέσα στο μαύρο βάζει και πίτουρο. Λέτε  να επιτρέπετε;
Λοιπόν, συνεχίζω στη β φαση αν και φοβαμαι πως θα λειτουργησει το σωμα μου μετα απο τοσο καιρο χωρις υδατανθρακες. Σκεφτομαι αν καταφερω να τηρησω για αρχη ενα προγραμμα 1 μερα υδ και 2 λιπη/πρωτεϊνες, ετσι ωστε να αποφευγω λιγουρες και να κραταω σχετικα χαμηλα και τους υδατανθρακες.
Δεν ξερω, θα δουμε πως θα παει.
Καλη μας συνεχεια!!  kissing
Καταγράφηκε
 
Απάντηση #521
« στις: Μάρτιος 18, 2011, 14:54:50 μμ »
voulaskl Αποσυνδεδεμένος
Ανώτερο μέλος
****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 367
Μέλος από: Νοέ, 2010

Προφίλ
Κοριτσια καλησπέρα,
Συγχαρητήρια Νένα μου Μπράβο …!!!! Πολύ καλά τα πήγες…..!!!!! καλά έκανε και σταμάτησες την 1η φάση αργότερα ισως να χρειαστεί να ξανακάνεις ….!!!
Για το πίτουρο δεν ξέρω αλλά για το ψωμάκι δες και στις συνταγές έχει βάλει η Ελίνα μια πολύ ωραία συνταγή για αφράτο ψωμάκι.
https://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=7080.0
Δες και αυτήν την συνταγή είναι επίσης πολύ καλή αλλά θέλει χρόνο εγώ την έκανα με μαγιά γιατί δεν μου αρέσει η ξινή γεύση που βγάζει το προζύμι. !!!!!
https://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5181&Itemid=49
Νένα μου δεν ρωτάς την μανούλα σου μήπως ξέρει κανένα μυστικό  για να κάνουμε αφράτες μπαγκέτες ολικής άλεσης ?
Κορίτσια έχω πεθάνει στην πείνα τώρα δυο μέρες λέτε να είναι από τους υδατάνθρακες?
φιλιά σε ολες...!!!!!
 kissing kissing kissing
 


« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 18, 2011, 15:04:08 μμ από voulaskl » Καταγράφηκε
O my Luve's like a red, red rose       That's newly sprung in June;   O my Luve's like the melodie            That's sweetly play'd in tune.
As fair art thou, my bonnie lass,       So deep in luve am I:    And I will luve thee still, my dear,     Till a' the seas gang dry:,my dear, ....
Robert Bur
 
Απάντηση #522
« στις: Μάρτιος 18, 2011, 15:00:42 μμ »
marikaki Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 132
Μέλος από: Μάρ, 2011

Προφίλ
Πάντως υπάρχει και πίτουρο βρώμης που θεωρητικά επιτρέπετε αφού επιτρέπονται και οι νιφάδες... αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει αυτό το ψωμάκι να φουσκώσει biggrin
Καταγράφηκε
Έναρξη α φάσης 27/12: 72 κιλά (για 3 μέρες)
13/1/2015: 69,300                 19/1/2015: 68,900
Στόχος 65 κιλά
 
Απάντηση #523
« στις: Μάρτιος 18, 2011, 15:26:26 μμ »
SIMONI Αποσυνδεδεμένος
Πλήρες μέλος
***
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 295
Μέλος από: Φεβ, 2011

Προφίλ
εγω εχω και πιτουρο βρωμης που νομιζω οτι επιτρεπεται και βαζω μερικες φορες στο ψωμι.εννειται οτι δεν βοηθαει καθολου στο φουσκωμα. Ντροπήπεριεργως το ψωμι που φτιαχνω με προζυμι δεν ειναι καθολου ξινο αν και οσες φορες ειχα παρει του εμποριου παλια ,οντως ειχε μια ξινιλα...δεν ξερω που οφειλεται Έκπληξηπαντως γενικα νομιζω οτι τα μαυρα ψωμια δεν γινονται και ιδιαιτερα αφρατα.ακομα και απο τον φουρνο εχουν μεγαλη διαφορα απο τα ασπρα Λύπη         μπραβο Νενακι για τα εξαφανισμενα κιλακια!!! upπροσοχη στους υδατανθρακες γιατι νομιζω αυτοι ειναι που μας κανουν ολη τη δουλεια.πιο πολυ πεινα πιο συχνες λιγουρες...οταν τελειωσω για χιλιοστη φορα πλεον την πρωτη φαση θα τους περιορισω αρκετα και βλεπουμε Χαμόγελοαντε φιλια kissing
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 18, 2011, 15:28:35 μμ από SIMONI » Καταγράφηκε
 
Απάντηση #524
« στις: Μάρτιος 18, 2011, 17:08:13 μμ »
stroumpoulo Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 53
Μέλος από: Μάρ, 2011

Προφίλ
Κορίτσια μου, ευχαριστώ πολύ!  kissed kissing
Κι εγω πιστεύω πως οι υδατάνθρακες είναι που μας κάνουν "ζημιά" γι αυτο λέω να κάνω το 1 μερα υδ και 2 λιπαρα/πρωτεινη.
Θα τη ρωτήσω αν έχει κανενα μυστικό για αφράτεμα, αλλά το πίτουρο δεν το ειπα γι αυτο, απλα ηθελα να δω αν κανει γιατι και ο γιατρός μου μου ειχε πει πως ειναι πολύ καλό για τη λειτουργία του εντέρου. Γενικά όμως τα ψωμιά ολικής αφού δεν ειναι επεξεργασμένες οι πρώτες ύλες, είναι κάπως σκληρά και "flat". 
Το μονο μυστικο της μαμας που ξερω για ζυμάρι, είναι πως στο ανοιγμένο φύλλο για πίτα (ως γνησια ηπειρώτισσα), μπορεί να βάζει λίγο ξυδι για να γινουν τραγανα Χαμόγελο
Αύριο θα κάνω κοκκινιστό και θα το φάω με σαλάτα και τυρί φέτα. Οκ δεν είναι;
Πειτε καμια ιδεα για λιπαρό γευμα! (θα παω να δω και τις συνταγες τωρα που μου εστειλε και το λινκ του ψωμιού η Βουλίτσα).
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες « 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 ... 99 » Πάνω