Πολύ Εντυπωσιακή για τραπέζι Ιταλικής κουζίνα
Υλικά
- 1 μαρούλι κομμένο σε λωρίδες μεγέθους ενός δάκτυλου
- 2 αχλάδια κίτρινα κομμένα σε κύβους περίππου 2 εκατοστών
- 10 ξερά σύκα κομμένα στην μέση
- 150 γραμμάρια τυρί γκοργκοντζόλα λιωμένο με το πηρούνι
- 200 γραμμάρια γιαούρτι βελουτέ με λίγα λιπαρά (π.χ complet ή total 0% λιπαρά)
- λίγο ελαιόλαδο, λίγο τριμμένο μείγμα από 3 πιπέρια
Παρασκευή
Στρώνω στην πιατέλα το μαρούλι, τα αχλάδια και τα σύκα και ανακατεύω ελαφρά. Στο mini pimer ανακατευώ πολύ καλά το τυρί, το γιαούρτι, το λάδι και τα πιπέρια και με αυτή την σάλτσα περιχύνω το μαρούλι και τα φρούτα. Καλή Επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 6506 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |