Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Σνίτσελ πανέ Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από sgr   
Πέμπτη, 01/11/07
img_0302_400
ΥΛΙΚΑ
  • 2-3 σνίτσελ μοσχαρίσια ή χοιρινά ή γαλοπούλας
  • αλεύρι
  • κορν φλεικς σπασμένα (προαιρετικά)
  • γαλέτα
  • 1-2 αυγά χτυπημένα
  • 1 φλ. γάλα
  • λίιιιιγη σκόνη σόδα στη μύτη του κουταλιού
  • αλάτι, πιπέρι
  • παπρικα προαιρετικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τα σνίτσελ στο γάλα που έχουμε προσθέσει και τη σόδα και τα αφήνουμε 1 ώρα.
Τα στίβουμε καλά, τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και λίγη πάπρικα αν επιθυμούμε.
Τα αλευρώνουμε, τα περνάμε από τα αυγά και μετά από τη γαλέτα (αν θέλουμε ανακατεύουμε με τη γαλέτα και σπασμένα κορν φλεικς ή λίγο τυρί τριμμένο).
Σε αυτό το σημείο αν θέλουμε τα τυλίγουμε ένα ένα σε αλουμινόχαρτο τα φυλάμε στην κατάψυξη.
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν γυρίζοντάς τα συχνά.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 16145
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 01/02/10 )