| Υλικά:
- 1 μέτριο κουνουπίδι
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 καρότα
- 1 κουτί ντοματάκια
- 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
- χυμό ενός λεμονιού
- λάδι
- αλάτι - πιπέρι
|
Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε το κουνουπίδι. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε πολύ καλά τα κομμάτια του κουνουπιδιού. Ισως χρειαστεί να προσθέσουμε επιπλέον λάδι καθώς το κουνουπίδι τραβαει αρκετό. Αφαιρούμε απο την κατσαρόλα και σωτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το καρότο ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε τα ντοματάκια, τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε λίγο να βράσει η σάλτσα. Στη συνέχεια βάζουμε και το κουνουπίδι στην κατσαρόλα και προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και το χυμό του λεμονιού. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να γίνει το κουνουπίδι και να δέσει η σάλτσα. Καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 11246 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |