Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κουνουπίδι καπαμά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από vago   
Δευτέρα, 10/12/07
img_1676_400

Υλικά:

  • 1 μέτριο κουνουπίδι
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 καρότα
  • 1 κουτί ντοματάκια
  • 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
  • χυμό ενός λεμονιού
  • λάδι
  • αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση

Πλένουμε και κόβουμε το κουνουπίδι. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και τηγανίζουμε πολύ καλά τα κομμάτια του κουνουπιδιού. Ισως χρειαστεί να προσθέσουμε επιπλέον λάδι καθώς το κουνουπίδι τραβαει αρκετό. Αφαιρούμε απο την κατσαρόλα και σωτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το καρότο ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε τα ντοματάκια, τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε λίγο να βράσει η σάλτσα. Στη συνέχεια βάζουμε και το κουνουπίδι στην κατσαρόλα και προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και το χυμό του λεμονιού. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να γίνει το κουνουπίδι και να δέσει η σάλτσα.

Καλή όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 11246
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 11-12-2007 14:54
 
Πάρα πολύ ωραίο και βολικό και το κάνω κατα καιρούς καθώς δεν τρώει κρέας ο καλός μου. Επίσης πολύ ωραίο γίνεται στιφάδο. ΄Ολα κανονικά χωρίς κρέας.
 
Nena

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 19/01/10 )