Υλικα - 1 φλιτζ αλεύρι Γ.Ο.Χ (αυτή είναι η ορολογία μου όταν γράφω συνταγές στο χαρτί για να μην γράφω την λέξη για όλες τις χρήσεις)
- 1 φλιτζ γάλα πλήρες (βάλτε άπαχο αν θέλετε)
- 1 φλίτζ γιαούρτι στραγγιστό (Βάλτε λάιτ αν θέλετε)
- 2 αυγά
- αλάτι λάδι, βούτυρο
Για τη γέμιση
- βούτυρο ή λάδι (η κλασική συνταγή θέλει και απο τα δύο)
- τυρί ή υλικά όπως της πίτσας ή κιμά ή περισσέυματα απο κοτόπουλο και φαντασία)
|
|
Εκτέλεση
Σε ένα μπόλ βάλτε όλα τα υλικά και χτυπήστε τα να γίνουν παχύρρευστος χυλός Βάλτε στο ταψί το βούτυρο και βάλτε το στο μάτι της κουζίνας ή στο φούρνο να λιώσει και να κάψει.Ρίξτε μέσα το χυλό απλώστε τον λίγο και ρίχτε το τυρί σε τρίμματα ή τα υλικά της πίτσας ή ακόμα και το περίσσευμα απο τον κιμά που χρησιμοποιήσατε για τα μακαρόνια (μπολονεζ) θα γίνει κιμαδόπιτα. Η συνταγή λέει βούτηρο αγελαδινό φρέσκο σε κομματάκια και λάδι σκορπισμένο πάνω απο τη γέμιση εσείς βάλτε ότι λέει η φωνή της συνείδησης σας. Ψήνουμε στην κάτω σχάρα του φούρνου για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει πάνω κάτω. Προσθήκη ως Αγαπημένο (17) | Εμφανίσεις: 12786 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |