ΥΛΙΚΑ - 1/2 κιλό γιαούρτι σακούλας
- 1 αγγούρι
- 1/4 φλ. ελαιόλαδο
- 1-3 σκελίδες σκόρδο (ανάλογα με το πόσο δυνατό το θέλουμε)
- 1 κ.σ. ξύδι
- 1 κ.γλ. δυόσμο (ή άνιθο)
- αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε το αγγούρι, κόβουμε τις άκρες του και με τη φλούδα του το ξύνουμε στον τρίφτη. Το αλατίζουμε και το αφήνουμε να στραγγίξει σε σουρωτήρι (ή στίβουμε πολύ καλά με τα χέρια). Ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά, το βάζουμε στο μπωλ και στολίζουμε με ελίτσα και ελαιόλαδο. Προσθήκη ως Αγαπημένο (14) | Εμφανίσεις: 17653 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |