Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κρεμμυδόπιτα πιπεράτη Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Δευτέρα, 14/01/08
Υλικά
  • 1 φλυτζανι τσαγιου ελαιολαδο
  • 3 κρεμμυδια κομμενα σε λεπτες φετες
  • 5 κρεμμυδακια ψιλοκομμενα
  • 1/2 κ,γ ταμπασκο
  • 1 φλυτζανι αλευρι
  • 1 φλυτζανι γαλα
  • 1 ματσακι μαιντανο
  • 8 λιαστες ντοματες ψιλοκομμενες
  • 5 αυγα χτυπημενα
  • 1 φλυτζανι κεφαλογραβιερα
  • αλατι πιπερι
Εκτέλεση

Βαζουμε το αλευρι σε ενα μπωλ, ριχνουμε το γαλα λιγο λιγο και φτιαχνουμε ενα κουρκουτι.. ζεσταινουμε το μισο λαδι, σοταρουμε τα κρεμμυδια και τα φρεσκα να μαλακωσουν, κατεβαζουμε αποτη φωτια ριχνουμε το ταμπασκο και τα ριχνουμε στο κουρκουτι. Κατοπιν ριχνουμε τα αυγα, το τυρι, τις λιαστες ντοματες, το μαιντανο, αλατοπιπερο και ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι. Λαδωνουμε με μπολικο λαδι ενα ταψι και ριχνουμε μεσα το μιγμα ψηνουμε στους 170 βαθμους μεχρι να ροδισει.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 8170
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 15-01-2008 09:56
 
Λίγο ανατολίτικη μου θυμίζει. Εξαρτάται πόσο πικάντικα προτιμά κανείς τα φαγητά που τρώει. Είναι ωραία ιδέα και για τις απόκριες πιστεύω....
 
Pan
2. 15-01-2008 10:14
 
ειναι πολυ νοστιμη αν δε σου αρεσουν τα ποκαντικα μπορεις να μη βαλεις ταμπασκο
 
sgrav

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 20/05/12 )