Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Πίτες και Ψωμιά arrow Ρολακια σφολιατας με φετα και ντοματα
Ρολακια σφολιατας με φετα και ντοματα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 8
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Παρασκευή, 18/01/08
ΥΛΙΚΑ
  • 1 φυλλο σφολιατας
  • 1 πιπερια πρασινη ψιλοκομμενη
  • 1 κρεμμυδι κομμενο σε λεπτες φετες
  • 1 ντοματα ωριμη σφικτη
  • 250 φετα τριμμενη
  • 2 κ.σ ελαιολαδο
  • λιγη ριγανη
Εκτελεση
  • ανακατευουμε ολα τα υλικα και τα απλωνουμε πανω στη σφολιατα
  • τυλιγουμε τη σφολιατα και κοβουμε σε φετες
  • τις βαζουμε σε ταψι στρωμενο με λαδοκολα
  • τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να φουσκωσει και να ροδισει η σφολιατα(γινεται πολυ ωραιο με φυλλο κουρου)

Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 17740
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (8)
1. 18-01-2008 10:49
 
Η ζύμη σφολιάτας δεν μ\' αρέσει, οπότε μάλλον θα την δοκιμάσω με άλλη ζύμη, μια και μ\' αρέσει πολύ όλος αυτός ο συνδυασμός τροφών. Είναι πεντανόστιμα! Έχω δοκιμάσει. 
 
Όταν λές τα τυλίγουμε και τα κόβουμε σε φέτες, τι ακριβώς εννοείς; Τι σχήμα βγαίνει;
 
Pan
2. 18-01-2008 12:09
 
Το τυρί δεν χύνεται? Πολύ ωραίο ακούγεται
 
margarita
3. 18-01-2008 12:16
 
τα κοβουμε σε φετες ενος δαχτυλου περιπου pan αν δε σου αρεσει το φυλλο σφολιατας να τα φτιαξεις με φυλλο κουρου αν θελεις να στειλω τη συνταγη ειναι ευκολο και πολυ νοστιμο μαργαριτα να ειναι προθερμασμενος ο φουρνος το τυρι δεν χυνεται
 
sgrav
4. 18-01-2008 12:20
 
Θέλω και εγώ τη συνταγή για τη ζύμη κουρού :)
 
margarita
5. 18-01-2008 12:25
 
θα τη στειλω συντομα ευχαριστω για τα καλα σας λογια
 
sgrav
6. 20-01-2008 00:43
 
Ξέρω από ζύμες. ;) Ωστόσο ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις σου και που βάζεις στο ευρύ κοινό την ζύμη κουρού. :)
 
Pan
7. 22-01-2008 20:13
 
Πολύ ωραία μου έγιναν τα ρολάκια, Κωνσταντίνα. Μια ιδέα για σνακ, που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους. 
Τα έκοψα σε ρολά λίγο πιο παχιά από ένα εκατοστό και ήταν καλύτερα από τα πολύ λεπτότερα, γιατί κρατούσαν μέσα το τυρί και τη ντομάτα που την έστυψα με το χέρι να μην έχει καθόλου υγρά.
 
Lia_P
8. 24-01-2011 20:51
 
Γεια σου, θέλω οπωσδήποτε να την δοκιμάσω, αλλά δεν καταλαβαίνω το κομμάτι με το κόψιμο (σόρι, είμαι λίγο άσχετη). Αν μπορούσες να βγάλεις καμια φωτογραφία θα το εκτιμούσαμε όλες οι άσχετες του site.
 
tat21

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 20/03/11 )