Είναι μία συνταγή που πολύ θα ήθελα να φτιάξω.Το μόνο κακό είναι ότι οι υπόλοιποι δύο της οικογένειας δεν θέλουν να δούν..ο ένας το πράσο και ο άλλος το σέλινο.Και έτσι έμεινε Την είχα δοκιμάσει παλιά στο σπίτι μιας φίλης μου απο τα χέρια του μπαμπά της παρακαλώ που ήταν ψαράς.Ελεγε μάλιστα ότι έπερνε τα υλικά έτοιμα κομένα απο το σπίτι και το μαγείρευε επάνω στο καίκι μαζί με τους άλλους ψαράδες ανάλογα πάντα με τα ψάρια που θα έπιαναν. Υλικά
- 1 κιλό πεσκανδρίρσα ή πέρκα νωπή ή κατεψυγμένη(ή κάποιο άλλο ψάρι της αρεσκείας σας.
- 1 κιλό πράσα σε κομμάτια
- 2 πράσινες πιπεριές
- 1ρίζα σέλινο σε κομματάκια
- 3/4 της κούπας λάδι
- 400 γρ ντοματάκια κονσέρβα ή (οτι σας βολεύει)
- 1/3 κούπας ρύζι καρολίνα
- 1 κούπα ζεστό νερό
- αλάτι,πιπέρι ,2 κουταλιές χυμό λεμόνι
Εκτέλεση Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός απο το ρύζι και το ψάρι, να μισοβράσουν και προς το τέλος ρίχνουμε την πεσκανδρίτσα ή την πέρκα και το ρύζι να βράσουν όλα μαζί. Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 7373 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |