Υλικά
- 750 γραμ αλευρι
- 8 αυγα
- 750 γραμ φετα
- 1 κ.γ μπεικιν
- 1 φλύτζανι βουτυρο
- 1 κ.γ αλατι
- 2 φλυτζανια γαλα
Εκτέλεση
- βαζουμε το αλευρι σε μια λεκανη και το ανακατευουμε με το μπεικιν και το αλατι
- ριχνουμε τα 6 αυγα χτυπημενα, προσθετουμε λιγο λιγο το γαλα ανακατευοντας συνεχεια να γινει χυλος, κραταμε λιγο βουτυρο και το αλλο το ριχνουμε στο χυλο
- ριχνουμε τη φετα τριμμενη και ανακατευουμε καλα
- αδειαζουμε το μιγμα σε βουτυρωμενο ταψι. χτυπαμε τα 2 αυγα και τα ριχνουμε πανω απο το μιγμα ψηνουμε στους 180 βαθμους για 45 λεπτα
Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 5882 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |