Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Θαλασσινά arrow Καλαμαράκια Κρασάτα
Καλαμαράκια Κρασάτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 27/05/07
Υλικά:
1 κιλό καλαμαράκια καθαρισμένα και κομμένα
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 ποτηράκι κρασί
1 κονσέρβα ντοματάκια
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
1 ματσάκι μαϊντανό
1 φλιτζάνι λάδι
Αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση:
Τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια, ρίχνετε τα καλαμαράκια και τα σβήνετε με κρασί. Προσθέτετε την ντομάτα, τον πελτέ, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και αφήνετε τα καλαμαράκια να σιγοβράσουν μέχρι να δέσει η σάλτσα τους. Σερβίρονται ζεστά.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )